Episod psihotic acut
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
E adevarat ca medicii psihiatri sunt foarte ocupati dar e bine sa-i readuceti aminte ca faceti tratamentul de 2 ani... Nu scadeti dozele sau renuntati la tratament fara acordul lui! El va cunoaste cazul cel mai bine.
Si chiar daca scadeti asta nu inseamna ca v-ati vindecat. Poate reaparea oricand un episod. Sunt extrem de rare cazurile in care nu a reaparut. De aceea tratamentul pentru aceste boli este de durata, de cele mai multe ori pe viata, daca nu doriti reaparitia episoadelor psihotice.
Si chiar daca scadeti asta nu inseamna ca v-ati vindecat. Poate reaparea oricand un episod. Sunt extrem de rare cazurile in care nu a reaparut. De aceea tratamentul pentru aceste boli este de durata, de cele mai multe ori pe viata, daca nu doriti reaparitia episoadelor psihotice.
![Eliza U.](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Da așa e, nu scad fără acordul ei. Sunt foarte atenta la ce imi zice medicul și țin tot ce imi zice sa fiu eu Cât mai bine.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4episod pshihotic
- 4Episod psihotic acut - poate duce la schizofrenie?
- 11Posibil diagnosticare gresita?
- 2episod psihotic acut
- 4episod psihotic | drogurile de la spice shop-uri
- 1Episod psihotic
- 3episod psihotic
- 10tratament rispolept
- 91 an de la diagnosticare cu episod psihotic acut
- 2Cat dureaza un episod psihotic
- 24episod psihotic acut, va rog frumos un sfat
- 1Episod psihotic
- 10Anxietate în urma unui episod psihotic
- 3Ajutati-ma! Probleme de sanatate. Depresie cu episoade psihotice
- 5Episod psihotic acut-olanzapina
- 4Se transmit episoadele psihotice/tulburarea psihotica la copii?
- 2Psihoză la 21 de ani și simptomele de după episod
Mai multe informații despre: episodul psihotic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: