Emotii fara motiv
Nu stiu daca e de natura psihica dar am emotii fara motiv, stau in pat si am emotii dar nu stiu de ce, nu am evenimente importante. De multe ori cand ma pregatesc sa dorm ma apuca emotiile. Nu e grav dar poate fi vorba de o boala de inima?
3 comentarii
cred ca starea de emotie este data de adrenalina in exces.Poate sa fie endocrin, ia mergi la endoscrinologie.Numai bine
sau poate fi un atac de panica...s-a mai dicutat pe forum despre atacul de panica, poti gasi mai multe informatii...
Ardelean
aceleasi simptome le am si eu si numai cu xanax pot scapa de ele dar te asigur ca daca ajungi la xanax da dependenta si este greu sa mai stai fara el, incearca alte metode muzica asiatica, baroca sau citeste carti de psihlogie
aceleasi simptome le am si eu si numai cu xanax pot scapa de ele dar te asigur ca daca ajungi la xanax da dependenta si este greu sa mai stai fara el, incearca alte metode muzica asiatica, baroca sau citeste carti de psihlogie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16pete pe fata, gat si spate de la emotii
- 12teama de examene
- 5Cred ca emotiile sunt de vina.. dar cum pot face sa le controlez?
- 4tulburare emotiva
- 20emotii puternice si tremuraturi
- 11Foarte emotiva
- 3emotii puternice... cum scap de ele?
- 13ati gasit tratamentul?
- 4Ma puteti lamuri si pe mine?
- 7greata, voma
- 4Emotivitate
- 7Exista un tratament pentru tremuratul mainilor?
- 3soc emotional puternic
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 0Aveti un copil cu probleme emotionale? Incercati terapia prin jocuri de nisip
- 4Rosu la faţă
- 2stare de emotie
- 2ma indragostesc prea repede.
Mai multe informații despre: emotia emotivitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: