de obicei la scoala ma inrosesc foarte foarte tare, imi este rau si imi frige fata
Salut, am si eu o proble mare.Daca ma poate ajuta cineva sau stie ceva despre asta. Mereu deobicei la scoala ma inrosesc foarte foarte tare, imi este rau si imi frige fata. Si trebuie sa stau cu capul in jos sa nu ma vada nimeni, dar numai si numai la scoala.
Cand ies la aer de obicei imi trece cam dupa 15/20 minute, dar odata mia fost asa rau ca am plecat de la scoala si abia dupa 1 ora jumate mi-a trecut.
Daca stie cineva care este problema si ce pot face sa ma ajute si pe mine.Va rog
Cand ies la aer de obicei imi trece cam dupa 15/20 minute, dar odata mia fost asa rau ca am plecat de la scoala si abia dupa 1 ora jumate mi-a trecut.
Daca stie cineva care este problema si ce pot face sa ma ajute si pe mine.Va rog
5 comentarii
Exista solutie pentru problema ta daca te duci la un medic homeopat cu experienta. Simptomele acestea sunt cunoscute si exista mai multe remedii, insa remediul potrivit trebuie ale spe baza la multe indicii fizice si psihice. In ce oras locuiesti ?
In braila.Da cunosti de este.adik boala sau ce.. ?
Daca nu ai alergie la ceva, e posbil sa fie pe fond psihic. Stiu ca acum exista cabinete de consiliere la scoala, daca e acolo cineva care-si chiar face treaba, mergi acolo sa-i spui problema. Va ramane intre tine si acea persoana, nu trebuie sa-ti faci griji ca afla colegii. Numai Bine!
In ce situatie apare exact acest fenomen? Ce ai facut de ex. ultima oara cand s-a intamplat acest lucru inainte sa apara problema ? Esti un tip timid, rusinos, este cineva in clasa pt. care ai anumite sentimente neobisnuite ? Apare cumva de la concentratie mentala ? La ce ore a aparut fenomenul cu pricina ?
Pai nujtiu cum a aparut sincer da cam de anu trecut pe vremea asta.Nu sunt chiar un tip timid si rusinos.
Si deobicei imi este rau in timpul scolii dimineata in fiecare ora.Doar la scoala niciodata acasa sau in alte parti
Si deobicei imi este rau in timpul scolii dimineata in fiecare ora.Doar la scoala niciodata acasa sau in alte parti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ma inrosesc f. repede cand vb cu cineva
- 10Pot face infarct din cauza ca sunt o fire mai emotiva?
- 2plans des
- 5Cred ca emotiile sunt de vina.. dar cum pot face sa le controlez?
- 4nu pot sa-mi stapanesc emotiile
- 2de cateva luni tremur
- 11Foarte emotiva
- 2tremurat, lipsa de concentrare si imposibilitate de a vorbi
- 3emotii puternice... cum scap de ele?
- 3Emotii fara motiv
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 3teama de a rosii in fata publicului
- 9atac de panica sau timiditate excesiva de...manager
- 4Emotivitate
- 9emotivitate
- 2De ce sunt asa emotiva ?