de obicei la scoala ma inrosesc foarte foarte tare, imi este rau si imi frige fata

20-10-2009
AbS3nt
Nu este medic/terapeut
AbS3nt
Salut, am si eu o proble mare.Daca ma poate ajuta cineva sau stie ceva despre asta. Mereu deobicei la scoala ma inrosesc foarte foarte tare, imi este rau si imi frige fata. Si trebuie sa stau cu capul in jos sa nu ma vada nimeni, dar numai si numai la scoala.
Cand ies la aer de obicei imi trece cam dupa 15/20 minute, dar odata mia fost asa rau ca am plecat de la scoala si abia dupa 1 ora jumate mi-a trecut.
Daca stie cineva care este problema si ce pot face sa ma ajute si pe mine.Va rog
5 comentarii
0
20-10-2009, ora 17:02
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Exista solutie pentru problema ta daca te duci la un medic homeopat cu experienta. Simptomele acestea sunt cunoscute si exista mai multe remedii, insa remediul potrivit trebuie ale spe baza la multe indicii fizice si psihice. In ce oras locuiesti ?
0
20-10-2009, ora 20:14
AbS3nt
Nu este medic/terapeut
AbS3nt
In braila.Da cunosti de este.adik boala sau ce.. ?
0
20-10-2009, ora 21:59
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daca nu ai alergie la ceva, e posbil sa fie pe fond psihic. Stiu ca acum exista cabinete de consiliere la scoala, daca e acolo cineva care-si chiar face treaba, mergi acolo sa-i spui problema. Va ramane intre tine si acea persoana, nu trebuie sa-ti faci griji ca afla colegii. Numai Bine!
0
20-10-2009, ora 23:55
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
In ce situatie apare exact acest fenomen? Ce ai facut de ex. ultima oara cand s-a intamplat acest lucru inainte sa apara problema ? Esti un tip timid, rusinos, este cineva in clasa pt. care ai anumite sentimente neobisnuite ? Apare cumva de la concentratie mentala ? La ce ore a aparut fenomenul cu pricina ?
0
26-10-2009, ora 15:39
AbS3nt
Nu este medic/terapeut
AbS3nt
Pai nujtiu cum a aparut sincer da cam de anu trecut pe vremea asta.Nu sunt chiar un tip timid si rusinos.
Si deobicei imi este rau in timpul scolii dimineata in fiecare ora.Doar la scoala niciodata acasa sau in alte parti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.