electrostimularea si parafango in sarcina
Ce efecte negative pot exista pt. fat daca am facut 8 sedinte de electrostimulare si 8 parafango fara sa stiu ca sunt insarcinata? Mentionez ca sedintele au fost facute in prima decada a lunii mai, perioada in care e posibil sa fi conceput copilul, deci, sedintele sunt facute posibil in primele zile de viata intrauterina. Intensitatea la electro a fost de 2-3 pe o scara de la 1-7 in zona ombilicala-nu pe uter, dar pe abdomen, mijloc si picioare.
2 comentarii
Primele zile de viata intrauterina nu se suprapun peste zilele in care a avut loc conceptia.Migrarea oului pina la nidare dureaza in medie 7 zile, practic oul fiind complet implantat cam la 10 zile de la fecundare.
Cred deci ca daca dvs. ati facut sedintele cu pricina in perioada in care este posibil sa fi conceput copilul, ele nu s-au suprapus peste sarcina mai deloc.Nu cred sa fie probleme
Cred deci ca daca dvs. ati facut sedintele cu pricina in perioada in care este posibil sa fi conceput copilul, ele nu s-au suprapus peste sarcina mai deloc.Nu cred sa fie probleme
Vitamina K fiola administrata 1/24 ore timp de 2 zile poate induce malformatii asupra embrionului?Aceasta sa fi fost cauza unei sarcini oprite in evolutie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tinctura de soc si sarcina
- 1Les sau poliartrtita? Compatibila cu sarcina?
- 4candida
- 2sarcina cu risc de avort
- 22riscuri sarcina de la urografie
- 5mediu toxic... pentru fat
- 5ampicilina afecteaza sarcina?
- 6negi penis - ce riscuri am in privinta sarcinei?
- 5m-am nascut cu rinichiul stang lipsa... imi doresc sa raman insarcinata
- 5efectul radiatiilor asupra embrionului
- 7ESCITALOPRAM in timpul sarcinii
- 0proteinele cu creatina de la sala afecteaza sarcina?
- 3Risc in sarcina?
- 5sarcina + diabet + infesctie urinara
- 1Radiografie si RMN la o saptamana de sarcina
- 0risc de avort?
- 0Pot face electrostimulare daca am un chist ovarian?
Mai multe informații despre: Parafango Slabirea prin electrostimulare riscuri in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: