clotrimazol in timpul sarcini
am 13 sapt si 4 zile acum o luna d na doctor mi a gasit candida si mia recomandat clotrimazol dar nu l am luat k mia fost ff frica sa nu dauneze la bebelush. ma poata ajuta si pe mine cineva sa mi spuna dak asta afecteaza la bebe? pot sa l iau acum..pt k, cred nu mia trecut pt k am simtome.va rog lamuriti ma si pe mine, , , , , mii de multumiri
5 comentarii
Nu numai ca dauneaza atat tie cat si le bebelusi, dar nu aduce nimic la combaterea candidei.
Pt. candida si orice alte probleme apeleaza la homeopatie in timpul sarcinii si alaptarii caci acestea nu au efecte adverse si pe langa asta vindeca cu adevarat.
Clotrimazol are efecte mult mai rele decat candida si in plus candida nici nu este fara rost in corp, caci apare cand sangele este mai stricat si ajuta la mentinerea sanatatii prin anihilarea altor toxine. Nici un microb nu este fara rost, chiar daca nu este in sine bun.
Pt. candida incearca trebuie curatit sangele, cu dieta sanatoasa, ceaiuri si remedii homeopate.
Poti incerca in loc de clotrimazol remediul homeopat Candida albicans CH30 ( se suge de 2-3 ori pe zi cate o granula timp de 5-10 zile) care o anihileaza cat de cat dar nu curata si sangele.
Vindecarea consta in curatirea sangelui cu dieta sanatoasa si alimentatie corespunzatoare insotita de cateva remedii homeopate.
Pt. candida si orice alte probleme apeleaza la homeopatie in timpul sarcinii si alaptarii caci acestea nu au efecte adverse si pe langa asta vindeca cu adevarat.
Clotrimazol are efecte mult mai rele decat candida si in plus candida nici nu este fara rost in corp, caci apare cand sangele este mai stricat si ajuta la mentinerea sanatatii prin anihilarea altor toxine. Nici un microb nu este fara rost, chiar daca nu este in sine bun.
Pt. candida incearca trebuie curatit sangele, cu dieta sanatoasa, ceaiuri si remedii homeopate.
Poti incerca in loc de clotrimazol remediul homeopat Candida albicans CH30 ( se suge de 2-3 ori pe zi cate o granula timp de 5-10 zile) care o anihileaza cat de cat dar nu curata si sangele.
Vindecarea consta in curatirea sangelui cu dieta sanatoasa si alimentatie corespunzatoare insotita de cateva remedii homeopate.
dar eu din cauaza asta innebunc pt k ma ustura tare jos si ma mananca iar asta ma scoate din sarite caci eu am mare grija de igiena mea intima...nu stiu ce sa mai fac sa mi treaca
Pai ti-am zis ce sa faci...problema este in sange si poti sa ti igiena intima oricat tot nu conteaza.
Curata-ti sangele. Bea si ceai de salvie, de galbenele, de urzica.
Curata-ti sangele. Bea si ceai de salvie, de galbenele, de urzica.
imi poti explica te rog legat de hemopatie pt k eu nu stiu...te rog mult...multumesc
Exista multe site-uri in internet despre homeopatie, cauta in google si citeste.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22ce efecte pot avea medicamentele asupra dezvoltarii embrionului?
- 1Les sau poliartrtita? Compatibila cu sarcina?
- 2electrostimularea si parafango in sarcina
- 11va rog ajutati-ma cu un sfat !!!
- 3baneocin pudra in timpul sarcinii
- 5dostinex si cred ca sunt insarcinata...
- 2sarcina cu risc de avort
- 12arefam in sarcina
- 13Macmiror in sarcina
- 4riscuri zona zoster in sarcina
- 8Tinidazol in sarcina
- 5Medicamente in sarcina.. ii fac rau la fat?
- 7Toxoplasmoza in sarcina, rezultate
- 0Triamcinolon injectabil
- 0Va rog ajutatima
- 0Nolicin la începutul sarcinii
- 4Sarcina și schizofrenia tratata cu abilify maintena
- 1Când merg cu mașina și dau din hop în hop pot sa pierd sarcina?
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina riscuri in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: