am nevoie de un sfat: sunt insarcinata si am descoperit ca am sifilis

02-06-2006
pitica22
Nu este medic/terapeut
pitica22
sunt inasrcinata in 26 de saptamani iar acum 2 saptamani am fost internata in spital pt cerlaj unde am facut analize si au descoperit ca am sifilis mentionez ca am facut analizele in primele luni de sarcina si au iesit negative am urmat un tratament cu moldanin am facut 6 injectii 2 la 3 zile va rog sa a-mi spuneti daca acest virus nenorocit imi va afecat copilul sunt disperata doctora mea a zis sa nu imi fac griji ca nu o sa ma probleme dar nu pot sa stau linistita va multumesc
5 comentarii
0
05-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Frecventa atingerii fetale depinde de stadiul evolutiv al bolii mamei si de tratamentul acesteia.
Avind in vedere ca la dvs, boala a fost depistata si tratata, sansele ca fatul sa nu fie afectat sunt destul de mari.Noi tinem pumnii strinsi sa fie bine
0
07-06-2006, ora 00:00
pitica22
Nu este medic/terapeut
pitica22
si daca doame ferste tousi copilul pateste ceva la ce ar trebui sa ma astept? chiar nu vreau sa stau linstita si sa per ca va vi totul ok cand se poate intampla un lucru rau vreau sa fiu pregatita pentru orice asa ca va rog sa i-mi spuneti care ar fi urmarile in cazul in care s-ar transmite si la copil boala va multumesc
0
02-05-2007, ora 00:00
monyk_adyna
Nu este medic/terapeut
monyk_adyna
as dorii sa imi spuneti ce parere aveti despre doctorul BADEA STEFAN daca stie cineva mai multe despre el ca doctor daca este bun, daca nu recomandati-mi si mie un medic ginecolog care sa imi dea sa fac mai multe analize ptr a putea ramane insarcinata
0
11-05-2007, ora 00:00
monyk_adyna
Nu este medic/terapeut
monyk_adyna
ce parere aveti despre testele de ovulatie ? daca ati folosit si v-au ajutat as dorii sa imi spuneti si mie, si cam din a cata zi ati inceput cu ele si daca v-au aparut de la primul test cele doua linute ?bafta tuturor celelor care vor sa devina mamamici!!!!as dorii si eu un raspuns
0
16-05-2007, ora 00:00
monyk_adyna
Nu este medic/terapeut
monyk_adyna
va multumesc ptr ca nu am primit nici un raspuns, dar asta e o sa incerc si pe alt forum poate acolo voi primi un raspuns multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: