am nevoie de un sfat: sunt insarcinata si am descoperit ca am sifilis
sunt inasrcinata in 26 de saptamani iar acum 2 saptamani am fost internata in spital pt cerlaj unde am facut analize si au descoperit ca am sifilis mentionez ca am facut analizele in primele luni de sarcina si au iesit negative am urmat un tratament cu moldanin am facut 6 injectii 2 la 3 zile va rog sa a-mi spuneti daca acest virus nenorocit imi va afecat copilul sunt disperata doctora mea a zis sa nu imi fac griji ca nu o sa ma probleme dar nu pot sa stau linistita va multumesc
5 comentarii
Frecventa atingerii fetale depinde de stadiul evolutiv al bolii mamei si de tratamentul acesteia.
Avind in vedere ca la dvs, boala a fost depistata si tratata, sansele ca fatul sa nu fie afectat sunt destul de mari.Noi tinem pumnii strinsi sa fie bine
Avind in vedere ca la dvs, boala a fost depistata si tratata, sansele ca fatul sa nu fie afectat sunt destul de mari.Noi tinem pumnii strinsi sa fie bine
si daca doame ferste tousi copilul pateste ceva la ce ar trebui sa ma astept? chiar nu vreau sa stau linstita si sa per ca va vi totul ok cand se poate intampla un lucru rau vreau sa fiu pregatita pentru orice asa ca va rog sa i-mi spuneti care ar fi urmarile in cazul in care s-ar transmite si la copil boala va multumesc
as dorii sa imi spuneti ce parere aveti despre doctorul BADEA STEFAN daca stie cineva mai multe despre el ca doctor daca este bun, daca nu recomandati-mi si mie un medic ginecolog care sa imi dea sa fac mai multe analize ptr a putea ramane insarcinata
ce parere aveti despre testele de ovulatie ? daca ati folosit si v-au ajutat as dorii sa imi spuneti si mie, si cam din a cata zi ati inceput cu ele si daca v-au aparut de la primul test cele doua linute ?bafta tuturor celelor care vor sa devina mamamici!!!!as dorii si eu un raspuns
va multumesc ptr ca nu am primit nici un raspuns, dar asta e o sa incerc si pe alt forum poate acolo voi primi un raspuns multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ar trebui sa fac o intrerupere de sarcina?
- 9ampicilina 500 mg si sarcina
- 11va rog ajutati-ma cu un sfat !!!
- 5varicela si sarcina.. vor aparea complicatii?
- 10Zyprexa, se poate lua in timpul sarcinii?
- 4Toxocara canis si sarcina (transmiterea toxocarozei)
- 5Medicamente in sarcina.. ii fac rau la fat?
- 5Risc pentru copil
- 5ampicilina afecteaza sarcina?
- 4Conceptia si apa termala
- 4infectie proteus in sarcina de 30 de saptamani
- 6negi penis - ce riscuri am in privinta sarcinei?
- 13RMN in prima luna de sarcina?
- 7ESCITALOPRAM in timpul sarcinii
- 9placenta posterioara inserata jos in sarcina poate cauza secretii roz ?
- 5sarcina + diabet + infesctie urinara
- 1Radiografie si RMN la o saptamana de sarcina
- 2Intrerupere sarcina dupa CT cu substanta de contrast
Mai multe informații despre: Sifilisul si sarcina riscuri in sarcina riscuri pentru bebelus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: