sotret - sarcina

buna.
sotia mea a urmat un tratament cu sotret timp de doi ani si dupa trei luni de la tratament a ramas insarcinata.va rog din suflet sa-mi spuneti ce riscuri sunt pentru copil?
sotia mea a urmat un tratament cu sotret timp de doi ani si dupa trei luni de la tratament a ramas insarcinata.va rog din suflet sa-mi spuneti ce riscuri sunt pentru copil?
3 comentarii

Dc a incetat tratamentul si dupa 3 luni a ramas insarcinata ar fi ok, daca a ramas insarcinata si in continuare i s-a administrat tratamentul este necesar sa mearga la medicul care ii urmareste sarcina- consultatie, analize recomandate etc. Mergeti la medic, doar el va poate spune exact care este situatia.

ultima zi de tratament a fost in decembrie si testul de sarcina l-am facut saptamana trecuta.va multumesc pentru raspuns

Ar trebui sa fie ok, dar ca si medic OG v-as recomanda sa mergeti la doctorul cu care veti urmari sarcina, sa faceti un consult, o ecografie si acele analize care tb efectuate de femei pt a asigura starea de sanatate. Daca aveti mai multe intrebari, medicul va va lamuri in cadrul consultatiei.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2electrostimularea si parafango in sarcina
- 5am nevoie de un sfat: sunt insarcinata si am descoperit ca am sifilis
- 5CMV pozitiv.. risc in sarcina?
- 22riscuri sarcina de la urografie
- 4mediu toxic...pentru fat
- 5mediu toxic... pentru fat
- 4riscuri zona zoster in sarcina
- 4risc pt copil (sarcina 17 sapt)
- 4Conceptia si apa termala
- 5m-am nascut cu rinichiul stang lipsa... imi doresc sa raman insarcinata
- 7zona zoster se transmite?
- 4Acnee si Sotret, Roaccutane
- 5Ce sanse sunt sa am o sarcina normala?
- 3Risc in sarcina?
- 0Interactiune Yasmin-Sotret
- 4tomograf si radiografie in prima luna de sarcina
- 3Sotret si sarcina
- 2Intrerupere sarcina dupa CT cu substanta de contrast
- 0Baie fierbinte in sarcină
Mai multe informații despre: sotret riscuri in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: