Spray ejaculare precoce

Salut tuturor, sunt nou pe forum și am și eu o întrebare, am găsit un spray pentru a prelungi actul sexual --------*
Imi cer scuze daca n am voie sa pun linkuri sau poze, etc.E prima oară când o sa îl folosesc pentru că va fi și prima oara când voi avea contact sexual, pe el scrie că este hipoalergic, și că, conține ovăz, hamei, iarba mate și guarana, eu am niste mici probleme cu inima, in sensul că nu îmi închide și deschide la timp, e o diferenta mica și am fost și la cardiolog si mi a spus ca nu e ceva sa mi fac griji, ținând cont ca iarba mate are cofeina.. va acționa doar local nu?și nu voi avea nici alergi nu?nu folosesc vrun medicament in prezent, alergi am avut de la iaurturile cu fructe, acum 10 ani.
Vreau să știu dacă îl pot folosi, mulțumesc.
(*modificat de admin)
Imi cer scuze daca n am voie sa pun linkuri sau poze, etc.E prima oară când o sa îl folosesc pentru că va fi și prima oara când voi avea contact sexual, pe el scrie că este hipoalergic, și că, conține ovăz, hamei, iarba mate și guarana, eu am niste mici probleme cu inima, in sensul că nu îmi închide și deschide la timp, e o diferenta mica și am fost și la cardiolog si mi a spus ca nu e ceva sa mi fac griji, ținând cont ca iarba mate are cofeina.. va acționa doar local nu?și nu voi avea nici alergi nu?nu folosesc vrun medicament in prezent, alergi am avut de la iaurturile cu fructe, acum 10 ani.
Vreau să știu dacă îl pot folosi, mulțumesc.
(*modificat de admin)
2 comentarii

Nu spui virsta dar reiese ca ai putini ani, NU e necesar sa folosesti asa ceva acum la anii tai, o sa ejeculezi repede asa e la inceput dar poti sa repeti contactul de mai multe ori intr-o zi si ai sa vezi ca totul va fi bine, totul depinde de relaxarea ta, Nu e recomandat mai ales la inceput , o sa-l folosesti dupa 50-60 de ani, acum bucura-te de potenta naturala.

Am 20 de ani..deci nu sunt chiar copil..o sa vad, oricum mersi

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ejacularea precoce, rog ajutor!
- 2ejaculare prematura
- 3probleme de ejaculare.. actul sexual nu este mai lung de un minut
- 2ejaculare precoce
- 1Ejaculare precoce
- 5dupa doar 1-2 min am ejaculat si acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare
- 20Ejacularea precoce poate fi o consecinta a unei masturbari repetate?
- 57Ejaculare precoce. Cum scapam?
- 42Disfunctii sexuale
- 1Probleme - Ejaculare precoce
- 0Ejaculare Precoce.. Cauze, Solutii..
- 8ejaculalez inainte de penetrare !AJUTOR !
- 6Ejaculare precoce si ginsegul siberian
- 0Fimoza Ejaculare precoce ?
- 1ejaculare precoce si erectie slaba
- 2Ejaculare Precoce, sau nu?
- 2Poti ramane insarcinata daca partenerul are ejaculare precoce ?
- 2Ejaculare precoce si apoi lipsa apetit
- 4Exercitii Kegel pentru barbati
- 725 de ani, probleme cu erectia
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: