Probleme erectie
Buna ziua ! Am si eu o problema care ma sperie foarte mult ! Am varsta de 18 ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala..problema ar fi umatoarea: ii timp ce stateam cu o fata si am ajuns la preludiu, am constatat ca penisul meu nu intra in erectie mai deloc..a fost un moment de 15 secunde cat a stat in erectie si dupa s-a terminat..vreau sa mai adaug faptul ca de la varsta de 14 ani ma masturbez mai des, odata pe zi, exceptant ultimul an..am decis sa fac o pauza majora intr-ucat masturbarea duce la imbolnavirea creierului si a coloanei vertebrale..cand ma masturbam, aveam erectie oricand..cum vedeam ceva incitant, imediat penisul meu se afla in erectie..acum de cand fac cate o pauza de 3-4 saptamani referitor la masturbare, penisul meu intra in erectie mai greu...sa fie de la faptul ca m-am obisnuit cu acest ritm ? Vreau sa mai adaug faptul ca eram si putin stresat si ma tot gandeam de ce nu intra in erectie..si mai aveam o stare de incomfort, deoarece aveam o teama sa nu vina cineva atunci sa ne vada in acea postura..are vreo legatura cu stresul? Dar cu alimentatia ? Va multumesc !
2 comentarii
Bună seara!
De obicei primul raport sexual provoacă teamă, frica de a nu decepționa partenera, de a nu fi la înălțimea așteptărilor acesteia. Aceste temeri se manifestă și în plan fizic, prin incapacități de circumstanță, impotență tranzitorie, ejaculare precoce, lipsa erecției sau o slabă erecție, ceea ce împiedică desfășurarea normală a relației.
Tulburările sunt în mare parte legate de blocaje psihologice, care dacă se repetă e bine de consultat un psihosexolog.
In zilele noastre, comunitatea medicală consideră masturbarea o exprimare a sexualității, normală și fără riscuri, o modalitate de eliberare a tensiunii sexuale care se poate acumula pe parcursul anumitor perioade, mai ales în cazul persoanelor care nu au partener sexual sau ai căror parteneri nu sunt disponibili de a face sex.
Masturbarea este considerată o problemă când înhibă activitatea sexuală cu partenerul, sau dacă dăunează persoanei. Poate fi considerată dăunatoare dacă este efectuată compulsiv și/sau interferă cu activitățile zilnice.
De obicei, stresul, temerile de tot felul pot influența activitatea sexuală, așa că încearcă să treci peste ele și să nu-ți propui performanțe de la primele contacte sexuale. Cu timpul vei câștiga experiență și nu vei mai avea probleme.
Dacă ai ocazia să o găsești, îți recomand cartea "A face dragoste aproape perfect" autor Bebe Mihăescu, unde găsești foarte multe informații.
De obicei primul raport sexual provoacă teamă, frica de a nu decepționa partenera, de a nu fi la înălțimea așteptărilor acesteia. Aceste temeri se manifestă și în plan fizic, prin incapacități de circumstanță, impotență tranzitorie, ejaculare precoce, lipsa erecției sau o slabă erecție, ceea ce împiedică desfășurarea normală a relației.
Tulburările sunt în mare parte legate de blocaje psihologice, care dacă se repetă e bine de consultat un psihosexolog.
In zilele noastre, comunitatea medicală consideră masturbarea o exprimare a sexualității, normală și fără riscuri, o modalitate de eliberare a tensiunii sexuale care se poate acumula pe parcursul anumitor perioade, mai ales în cazul persoanelor care nu au partener sexual sau ai căror parteneri nu sunt disponibili de a face sex.
Masturbarea este considerată o problemă când înhibă activitatea sexuală cu partenerul, sau dacă dăunează persoanei. Poate fi considerată dăunatoare dacă este efectuată compulsiv și/sau interferă cu activitățile zilnice.
De obicei, stresul, temerile de tot felul pot influența activitatea sexuală, așa că încearcă să treci peste ele și să nu-ți propui performanțe de la primele contacte sexuale. Cu timpul vei câștiga experiență și nu vei mai avea probleme.
Dacă ai ocazia să o găsești, îți recomand cartea "A face dragoste aproape perfect" autor Bebe Mihăescu, unde găsești foarte multe informații.
Va multumeasc pentru raspunsul dumnevoastra !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu putem face dragoste pentru ca este virgina si ii este frica
- 4mai trebuie sa simt dureri dupa dezvirginare?
- 4cum sa fac acest pas...
- 0Ce e de stiut inainte de a dezvirgina o fata ?
- 2efecte a primului contact?
- 4primul contact sexual si sangerare de trei zile
- 5dupa dezvirginare am dureri de burta
- 0Dezvirginare cu probleme?
- 4Dureri in timpul si dupa primul act sexual
- 14Siguranta inaintea inceperii vietii sexuale
- 2Anxietate performanța sexuală ????
- 2Daca e virgina poate avea BTS?
- 49Probleme cu erectia / Penis moale
- 2Sarcina?
- 2Ajutati-ma! primul meu contact sexual
- 2un raspuns va rog
- 1Oare sunt gravida?
- 4Sunt insarcinata?M-am dezvirginat?
- 1Vă rog, ajutați-mă ! Când am avut primul contact sexual, nu am avut nici o sângerare
- 2Himenul elastic
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: