e ceva neobisnuit?

21-12-2007
kssy
Nu este medic/terapeut
kssy
am un prieten de 1 an si 10 luni...ne-am inceput viata sexuala de aproape 1 an si ceva.de cand am inceput viata sexuala am incercat diferite pozitii...iar el se "termina "repede isi dadea drumu...iar acum cateva seri...a durat foarte mult diferite pozitii in acelasi contact...el a zis ca se simte foarte excitat...si ca e mai bine cand dureaza mai mult eu insa nu stiu ce sa cred???E BINE SAU NU SA DUREZE MAI MULT?Astept un raspuns
2 comentarii
0
22-12-2007, ora 00:00
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
Cel mai bine este asa cum ii place fiecaruia, nu se poate da o reteta in acest sens.Este insa necesar sa puteti comunica, fiecare sa spuna ce si cum ii place, iar fiecare sa tina cont si de dorintele si placerile partenerului.
0
11-01-2008, ora 00:00
shine_girl
Nu este medic/terapeut
shine_girl
in primul rand nu e nimi neobisnuit daca dureaza mai mult...poate sa dureze ore sau minute...depinde de cum comunicati n pat..daca ma intelegi...daca amandoi va simtiti bine nu e nimic in neregula..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Asocierea dintre munca în schimburi, tulburările de somn și ejacularea precoce la lucrătorii de sex masculin
  •