Ejaculare precoce

25-02-2019
Lucian999
Nu este medic/terapeut
Lucian999
Am 20 ani si recent mi-am inceput viata sexuala cu prietena mea.. dar din pacate e cam dezastru.. ma excit foarte tare si imi dau drumul in 30 secunde maxim oricat as vrea sa ma pot abtin.. eu ma simt bine dar imi e rusine fata de prietena mea.. nu reusesc niciodata sa o fac sa se simta bine.. ma simt foarte prost..

Cauza este probabil ca ma masturbam de pe la 14 ani zilnic, inainte nu puteam sa stau 3 zile fara sa ma masturbez si practic ma excitam de la orice.. daca vedeam ceva mai pornografic trebuia sa si ma masturbez ca altfel nu puteam.. aveam chef de sex continuu.. SINGURA DATA cand nu ma mai masturbam era cand vorbeam cu o fata si eram indragostit de ea


Revevind la problema.. exista vreun tratament ? am auzit de niste sprayuri care le aplici inainte de act sexual.. sunt dispus sa renunt la placerea mea dar macar sa am erectie si sa nu imi vina sa imi dau drumul macar 5 minute ca sa pot sa o satisfac putin macar si pe prietena mea.. sa nu mai intru in pamant de rusine..
2 comentarii
0
25-02-2019, ora 21:15
Psiholog Luminita Codrescu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Luminita Codrescu
buna, incearca urmatoarele:
1. masturbare inainte de act sexual si apoi concentreaza-te pe partenera si pe comunicarea cu ea (afla cum functioneaza si ce ii place): preludiu, angajarea celorlalte simturi in afara de cel tactil, apoi treptat apropierea de zonele erogene, iar pe tine lasa-te la urma, Devino spectator in loc de actor.
2. prezervativ (diminueaza sensibilitatea)
3. tehnica start stop - cand simti ca se petrece orgasmul, opreste-te, schimba pozitia, respira, vorbeste, deturneaza=ti atentia.
Spray=urile anesteziaza senzatiile dar nu te invata sa gestionezi situatia.
Mult succes!
0
05-03-2019, ora 13:37
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Imi pare rau Luminita dar nu prea sunt de acord cu cateva dintre sugestiile tale. Masturbarea inainte de actul sexual si a te trasnforma in ‘spectator in loc de actor’ poate fi o reteta sigura spre problemele de erectie. Uneori, la inceput de drum in sexualitate chiar si prezervativul e asociat cu problemele ce tin de erectie (atunci cand persoana e stresata cand il aplica).
In plus, sugestia ‘pe tine lasa-te la urma’ nu ajuta deloc ca persoana sa utilizeze metoda start-stop.

E important insa sa consulti un psihoterapeut cu pregatire in psihosexologie.
Daca e cazul o sa te indrume si spre alti specialisti ce ar putea sa te ajute sa depasesti acest obstacol

Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Asocierea dintre munca în schimburi, tulburările de somn și ejacularea precoce la lucrătorii de sex masculin
  •