Ejaculare precoce... unde sa ma duc?

02-05-2007
Andreiescu
Nu este medic/terapeut
Andreiescu
Problema este ca am ejaculare precoce...va rog spuneti-mi la ce doctor (ca specialitate) trebuie sa ma duc si dak puteti sa-mi recomandati si o clinica sau un doctor ar fi perfect.
_
Multumesc Anticipat !
3 comentarii
0
25-05-2007, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
La un sexolog, fara doar si poate.As putea incerca sa va recomand unul, eventual daca as stii in ce zona a tarii va aflati
0
22-08-2007, ora 00:00
ioanaaaa
Nu este medic/terapeut
ioanaaaa
si iubitul meu sufera de aceeasi problema.stam in targoviste dambovita, dar puteti sa ne recomandati unul si in ploiesti daca nu exista in targoviste.va multumesc
0
19-02-2013, ora 07:59
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Buna ziua, problemele de sexualitate se pot rezolva la fel de bine prin terapie online. Am obtinut rezultate favorabile. Iata mai jos un raspuns pe care l-am postat si altor utilizatori. Pentru mai multe informatii contactati-ma in particular.
Dacă penisul rămâne în stare flască după ejaculare atunci vorbim despre o ejaculare precoce care implică:
Anxietatea de performanţă - există o teamă ca nu cumva lucrurile să nu se sfârşească prea repede. Fiindcă acest lucru se întâmplă în mod repetat, stresul alături de aşteptări pesimiste accelerează procesele fiziologice.
Vă recomand tehnicile pentru controlul respiraţiei (respiri mai lent), relaxarea organismului si reformularea modului de gândire (aici este nevoie în general de un psiholog).

Apoi, după cum aţi spus mulţi dintre voi, hipersensibilitate şi reactivitate crescută la nivelul penisului, este corelată cu factorii psihologici pe care i-am descris mai sus.
Există câteva exerciţii care trebuie realizate prin masturbare, vă ajută la conştientizare şi autocontrol. Practic ejacularea trebuie amânatâ cât mai mult prin stimularea penisului în regiuni diferite făceti acest lucru zilnic dar nu vă gândiţi că nu trebuie să ejaculaţi, gândiţi-vă la alte lucruri care nici măcar nu au legătură cu sexul, chiar amuzante.

Apoi este importantă şi poziţia din timpul actului sexual, anumite poziţii sunt mai puţin stimulante (femeia deasupra, misionar) care trebuie schimbate când bărbatul se simte prea solicitat.

Numai bine,

C.A.N.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Asocierea dintre munca în schimburi, tulburările de somn și ejacularea precoce la lucrătorii de sex masculin
  •