O problema cu masturbarea exesiva posibil ejaculare precoce..
Buna seara, astazi va cer ajutor-ul rusinat de ceea ce am devenit... de mic de la o varsta ff frageda sincer nici nu stiu de la cati ani orcum era ff mik si nu este de 4 ani.. e de mai mult.. am inceput sa ma masturbezi.. in fiecare zi uneori de 3 ori pe zi.. stiu am fost idiot nu stiu ce am avut.. acuma am redus la 4 pe saptaman insa incerc sa ma opresc si pot dar nush... orcum idea e ca eu de exemplu am o partenera de 2 ani de zile.. am o problema cum introduc penisul in vagin de 4 ori sau maxim 5-6-7 ori.. deja simt ca imi vine sa ejaculez.. corpul banuiesc ca sa obisnuit la rutina zilnica de masturbare si vreau sa scap de aceasta problema de specificat freenul parca asa se numeste nu misa rupt.. ma refer la 'ata' in termen popular.. am 18 ani 1 metru 70 si 55 de kg.. putin cam slab posibil de la masturbare.. ce pot face sa imi revin sa pot sa o duc pe prietena mea la o placere calumea la orgasm.. nu sa tot bag de 5 ori sa stau iara.. si tot asa. imi vine prea rpd.. si avand in vedere ca am 18 ani..e grav zic eu.. azi a fost ultima data cand mam masturbat pt ca vreau sa termin.. avand in vedere ca am iubita.. dc sa ma masturbez.. si vreau sa stiu ce solutii ar fi ca sa scap de ejacularea precoce, imi cer mii de scuze daca nu m-am exprimat gramatical corect.. a fost scris pe fuga.. si sunt si speriat pentru ca imi este frika ca nu imi voi mai reveni din ejacularea precoce... multumesc frumos astept raspunsuri !! :) stima
4 comentarii
"Ajutor-ul" de care ai nevoie acum este gramatica limbii romane :). Serios! Incearca sa faci si altfel de performante, cele sexuale nu te vor defini ca persoana! Pana sa ajungi in pat cu o "pisi" trebuie sa stii sa vorbesti frumos, corect, cand ii scrii o scrisorica virtuala trebuie sa o faci cum trebuie "k la krte" :)))) (ca la carte, adica) :) Cat despre problema ta "secundara", faptul ca esti un onanist innrait te face sa nu fii constient de faptul ca, atunci cand esti cu o "pisi", trebuie sa depui ceva efort psihic si fizic pentru a o satisface. Activitatea ta "masturbalistica" te-a facut sa-ti creezi un confort psihic, stii exact ce trebuie sa atingi si unde pentru a-ti provoca placere. Cand esti cu o fata, trebuie sa te concentrezi asupra ei, incearca un preludiu mai lung (in cazul in care stii ce-i ala) :). De tine depinde sa-ti controlezi impulsurile "animalice" :). La inceput, mai dai si rateuri, e ceva normal. Emotiile puternice, faptul ca nu ai foarte multa experienta sexuala in doi...te fac sa actionezi instinctiv si sa nu te poti abtine. Ai nevoie de rabdare si de o buna comunicare cu prietena ta. Experienta te va ajuta sa gasesti un echilibru benefic pentru amandoi.
Mersi frumos :) stiu ce este acela preludiu :)) i-ar cat despre gramatica nu e problema :) am precizat ca am scris-o pe fuga :)) multumesc frumos pentru sfat. :) Apreciez mult de tot :)
Mey @Ionyssa dar tare mult iti mai place sa te iei de sexul opus :)) Est3 c3v4 f1r3sc 1n z1u4 d3 4z1 s4 scr11 4sh4 :)) se foloseste din ce in ce mai mullt gramatica asta de internautzi cu k=c esti=ejti... dar chestiile astea le stii si tu doar ca banuiesc ca aici te aptii sa le scrii. Sunt obisnuiti asa copii in ziua de azi si nu stiu cat or sa se mai dea pe brazda... asha k f11 mai blandah cu 3i :)))
Bafta si sper sa o iei ca pe o gluma :)
Iar tu @Andreiex18 mai da-o in. mama ei de masturbare, ai o varsta, ai o prietena deja e cazul sa o mai raresti...
Bafta si sper sa o iei ca pe o gluma :)
Iar tu @Andreiex18 mai da-o in. mama ei de masturbare, ai o varsta, ai o prietena deja e cazul sa o mai raresti...
Draga Kamikaz3 :)))) stiu acest limbaj dar nu l-am folosit niciodata. Ma zgarie pe retina :)) Din respect pentru bataia pe care am luat-o in generala de la profa' de romana, nu pot sa folosesc acest limbaj internautic. O fi el cool dar degeaba am mai invatat sa scriu romaneste? De ce sa mutilam in asa hal limba romana? Daca vrem sa fim cool, ar trebui sa ne vopsim parul in verde, nu sa ne indreptam spre pierzanie. :))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ejaculare precoce
- 6probleme cu erectia
- 17masturbarea... consecinte
- 3ejaculare precoce
- 5Ejaculare precoce si erectie slaba
- 4Repulsie fata de actul sexual
- 19Masturbarea sotului...motiv de divort?
- 37Probleme cu ejacularea preamatura, erectia si psihologice
- 4Ejaculez prea repede
- 8ejaculare precoce!
- 13a doua oara cand fac sex se scoala foarte greu
- 5cand ma masturbez ma doare tare tampla dreapta
- 1ma masturbez
- 0masturbare-cum scap?
- 6Ejaculare Precoce.. a folsit cineva pastile climinax?
- 2problema am o ejaculare prea rapida
- 20Problema cu potenta.
- 4Probleme act sexual
- 0Lipsa erectie
- 2Lipsa placerii in timpul masturbarii
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce Masturbarea la barbati
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: