Ejaculare precoce ( sau non-experienta sexuala )?
![Alexrazvam7777](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am 18 ani si din Aprilie am avut primul contact sexual, am ejaculat la 5 miscari de la prima penetrare, in prezent am avut cam 9 contacte sexuale, si mereu la prima penetrare am o presiune pusă pe capul penisului care ma face sa ejaculez, tin sa menționez ca nu prea sunt sensibil la capul penisului, deoarece il am descoperit si cand ma masturbez ( ca orice om), pot sa mi controlez foare usor ejacularea cu ajutorul respirației si a contractării mușchilor pc, dar cand o fac cu iubita mea nu mi pot controla ejacularea si in maxim 30 de secunde sunt praf( am incercat al treilea numar si am ținut pana n a mai putut ea, dupa am mai incercat asta, dar degeaba, tot la fel!, am incercat si mastrubarea inanite, tot degeaba...)gândesc ca am ejaculare precoce primara, chiar nu stiu ce am, sau cum sa scap de asta
Ce sfaturi imi puteți da?
Prietena mea stie ca am asta, i-am zis ce mi se intampla, mi-a zis ca o sa treaca pe viitor ce prima experiență sexuala, părinții mei la fel zic..., voi ce părere aveti? Ce este? Cum se tratează?
Mulțumesc
Ce sfaturi imi puteți da?
Prietena mea stie ca am asta, i-am zis ce mi se intampla, mi-a zis ca o sa treaca pe viitor ce prima experiență sexuala, părinții mei la fel zic..., voi ce părere aveti? Ce este? Cum se tratează?
Mulțumesc
3 comentarii
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua
S-ar putea ca situatia sa fie legata de...masturbare si de faptul ca organismul tau s-a invatat cu o astfel de stimulare. Este usor sa controlezi lucrurile atunci cand este vorba de tine insuti, cand tu reglezi miscarea, intensitatea, presiunea miscarii. Insa actul sexual, respectiv felul in care se simte vaginul nu este totuna cu propria mână.
La fel de probabil este ca incepi actul sexual foarte excitat, de aceea mai este nevoie de foarte putin ca sa ejaculezi.
Preludiul este cheia in astfel de situatii. Sa incerci sa iei lucrurile mai usor, sa-ti controlezi starea de excitatie inainte de inceperea actului sexual, astfel incat sa te ”acordezi” cu partenera, cu ritmul si nevoile ei.
Situatia este des intalnita la inceputul vietii sexuale, cand exista mult dorinta dar putine cunostinte/experienta, asa incat nu-ti face probleme, situatia poate fi depasita.
Incearca sa lasi masturbarea, sa folosesti mijloacele contraceptive necesare (prezervativul), astfel incat sa fi/fiți relaxați amandoi.
Folositi jocurile sexuale fara sa existe obligatia/presiunea de a trece la actul sexual. Obisnuiti-va unul cu celalalt, cu corpurile voastre, comunicati, vorbiti despre ceea ce simtiti si lucrurile se vor rezolva.
S-ar putea ca situatia sa fie legata de...masturbare si de faptul ca organismul tau s-a invatat cu o astfel de stimulare. Este usor sa controlezi lucrurile atunci cand este vorba de tine insuti, cand tu reglezi miscarea, intensitatea, presiunea miscarii. Insa actul sexual, respectiv felul in care se simte vaginul nu este totuna cu propria mână.
La fel de probabil este ca incepi actul sexual foarte excitat, de aceea mai este nevoie de foarte putin ca sa ejaculezi.
Preludiul este cheia in astfel de situatii. Sa incerci sa iei lucrurile mai usor, sa-ti controlezi starea de excitatie inainte de inceperea actului sexual, astfel incat sa te ”acordezi” cu partenera, cu ritmul si nevoile ei.
Situatia este des intalnita la inceputul vietii sexuale, cand exista mult dorinta dar putine cunostinte/experienta, asa incat nu-ti face probleme, situatia poate fi depasita.
Incearca sa lasi masturbarea, sa folosesti mijloacele contraceptive necesare (prezervativul), astfel incat sa fi/fiți relaxați amandoi.
Folositi jocurile sexuale fara sa existe obligatia/presiunea de a trece la actul sexual. Obisnuiti-va unul cu celalalt, cu corpurile voastre, comunicati, vorbiti despre ceea ce simtiti si lucrurile se vor rezolva.
![Alexrazvam7777](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
va mulțumesc atat de mult, asta zic si eu pt ca frații mei nu au nicio problema si nu are cum sa fie din gena
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Cat de bun este PREMATROL in tratarea ejacularii precoce?
- 2erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 3erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 7ejaculare precoce - o rezolvare?
- 3problema ejaculare prematura - exercitii kegel folositoare??
- 5Nu am avut erectie... daca iau tratament pt ejacularea precoce o sa fiu dependent de ele?
- 0tratament pt ejaculare precoce
- 4cand vine momentul propriu zis sa facem sex eu ejaculez foarte repede...
- 10orgasm rapid in 10 secunde
- 5Ejaculare precoce!!!
- 5usturimi urinare si ejaculare precoce
- 1Ejaculare precoce cand ma masturbez
- 2problema am o ejaculare prea rapida
- 11Moare la intrare va rog cine stie sa imi dea Un sfat
- 2Disfunctie erectila
- 1Probleme sexuale
- 5Suplimente disfunctie erectila
- 2Ejaculare precoce
- 3Penis sensibil si ejaculare precoce.
- 1Ejaculare precoce