ejaculare din 2 in 2 minute
![lalaband01](/arata_img.php?img=cont_132189.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
buna.aseara am facut dragoste cu iubita mea si ma terminam foarte repede.Am facuto cam de 5 ori si de fiecare data ma terminam foarte repede.Niciodata nu mi sa mai intamplat asta.Am rama foarte surpris si nelamurit cu problema asta.Va rog ajutati-ma macar sa-mi pot raspunde la aceasta intrebare si problema pe care o am.Va multumesc!
4 comentarii
![otilia107](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Daca esti la inceputul vietii sexuale ori daca nu ai mai intretinut relatii sexuale de mult timp atunci nu te ingrijora, cu timpul se va rezolva de la sine.
![lalaband01](/arata_img.php?img=cont_132189.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
mi-am inceput viata sexuala de la varsta de 16 ani si tocmai de aia sunt ingrijorat ca nu mi sa mai intamplat pana acum.va rog ajutati-ma.multumesc
chiar nu iau nimic de aia ma si ingrijorez nu stiu ce pot avea.nu mi sa mai intamplat asa ceva sa ma tina atat de putin hai mai ziceam prima partida dar dupaia gata.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ejacularea in timpul somnului
- 1ejacularea partenerului
- 4tehnica start-stop
- 2Ejaculare
- 6de ce o cantitate destul de mare din sperma iese din vagin?
- 9oare ce am??!!
- 4ejaculare.si la fata si la baiat
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 8Relatii intime cu partenera
- 5pre-ejacularea este normala?
- 3Ejaculez numai cu un testicul.
- 5ejaculare bobite gelatina
- 9probleme de ejacuare
- 2Despre ejacularea lui, o nelamurire, ajutor!
- 2frecventa ejacularii-greutate
- 3Problema nocturna ajutor
- 3Ejaculare precoce
- 0Injeculare - ma bate gandul sa renunt de tot la ejaculare
- 3Erecție dupa ejaculare
- 0Simptome infecție urinară
Mai multe informații despre: ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: