oare ce am??!!

buna ziua!am si eu o problema si as dori sami raspundeti si mie daca puteti!
Mi se pare ca am o problema cu ejacularea, nu stiu cum sa va explic, dar ejaculez chiar si dupa 1 minut sau mai putin dupa contacul sexual ! ce se intampla? Va multumesc !!
Mi se pare ca am o problema cu ejacularea, nu stiu cum sa va explic, dar ejaculez chiar si dupa 1 minut sau mai putin dupa contacul sexual ! ce se intampla? Va multumesc !!
9 comentarii

pfff.una din variante ar fi sa-i dai in cap mai des.a doua sa mergi la un ginecolog... iar treia spune asa: cea mai buna varianta e varianta 1.am mai cunoscut cazuri de astea si s-a rezolvat.e nashhpa rau sa fie asa...nu te simti nici tu bine si nici ea...asa k inceark.dak nu mere in 2-3 saptamani ar fi bine sa mergi la un medic.dar o sa mearga te asigur

si inca ceva.knd te vezi in fata "pasaricii" nu te ambala.nu te emotiona...fii klm.si nu te grabi.k tot a ta este.gandeste-te k sexul e un fel de sarut.k la sarut nu te ambalezi presupun.ei knd faci sex gandeste-te k o saruti pe fata.

iam dat in cap de miau sarit capacele.de un am si ceva cam de 2 ori pe saptamana...si acelasi rezultat ! :D ! faza e ca ma cam emotionez in timpul actului sexul ! sper sa se rezolve fara sa ma duc la ginecolog ! multumesc mult pt sfaturi !

npc...stai mah klm, e doar o "pasarik" ;) :)

sunt curioasa cum va rezolva pe voi ginecologul.:))scuze dar un medic ginecolog este doar pentru "pasarici"cum ziceti voi:))cred ca ar trebui sa consulti un urolog.

ba nu...un medic ginecolog rezolva si problemele barbatilor... :P

da eventual un baiat merge la ginecolog cu prietena lui, dar sincer ti-ar place sa te controleze in anus in caz ca nu ai vagin??si ce sa vada??:))

du-te mai bine la psiholog, ginecologul nu e pt barbati. si cum rezolva ginecologul problemele barbatilor ii cauta in gura?
pt dumnezeu, treziti-va
pt dumnezeu, treziti-va

Dorina82 are perfecta dreptate trebuie sa mergi la un sexolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ejaculez sange in loc de sperma
- 6Ejacularea precoce, rog ajutor!
- 1durere in timpul ejacularii
- 4tehnica start-stop
- 5Ejaculare precoce si erectie slaba
- 11Ejaculare precoce si probleme cu decalotarea.
- 8e posibil sa fiu insarcinata?
- 3Problema de ejaculare!
- 1Probleme - Ejaculare precoce
- 8Aparent suntem o familie fericita
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 4Probleme de erectie si ejaculare
- 3Problema legata de erectie si ejaculare precoce.
- 5Ejaculare precoce
- 4Probleme de erectie.
- 3Ejaculare precoce
- 3Probleme ejaculare
- 5Ejaculare precoce+disfunctie erectila
- 7Ejaculare rapida
- 5Probleme ejaculare precoce de 14 ani - niciun remediu
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: