trebuie sa ma ingrijorez ?

10-08-2013
aoancea97
Nu este medic/terapeut
aoancea97
Buna ziua ! Am mare nevoie de ajutor :). Sunt virgina si nu am avut nici un contact sexual insa 'jucandu-ne' prietenul meu a ejaculat prin chiloti si m-a atins pe mine undeva deasupra vaginului in zona ovarelor, sub burta. M-am sters atunci pe moment si dupaia m-am spalat.Am avut ciclu normal saptamana urmatoare dar acum imi intarzie si sunt ingrijorata sa nu fi curs mai jos. Ma doare si burta dar probabil si de la faptul ca am avut o toxi-infectie alimentara. Mi-am facut trei teste de sarcina si au iesit negative toate. Este posibilitatea sa fiu gravida ?
5 comentarii
0
10-08-2013, ora 23:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu.
0
11-08-2013, ora 01:34
aoancea97
Nu este medic/terapeut
aoancea97
Sunteti sigura ca nu exista nici un pericol ?? Nu inteleg de ce imi intarzie
0
11-08-2013, ora 09:52
aoancea97
Nu este medic/terapeut
aoancea97
Si as mai vrea sa ma ajuta-ti cu ceva. Tot atunci el mi-a facut masaj fiind amandoi dezbracati. Nu a fost un contact sexual, eu fiind virgina. In cel mai rau caz s-a appropriat cu penisul de vagin insa nu l-a atins propiu-zis. Nu a ejaculat dar mi-e frica sa nu ma fi atins cu lichidul preejaculator pe vagin. Pot ramane insarcinata ?? Repet..sunt virgina si nu a fost un contact sexual. Nu s-a apropiat cu penisul de vagin, poate doar l-a atins din greseala. Astept un raspuns
0
11-08-2013, ora 11:13
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Offf off fetito ce varsta ai tu? Ai dat vreodata pe la scoala sa auzi ceva anatomie? Ceva functionare a sistemului reproducator? Inainte de a te apuca de prostii? La varsta la care ar trebui sa te joci cu papusile tu te joci cu altele. Macar pune mana si citeste despre cum se produce o sarcina
0
11-08-2013, ora 12:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ aoancea97

Nu sunteti insarcinata sub nici o forma.
Trebuia contact cu penetrare ca sa ramaneti insarcinata.
Intarzierea menstruatiei se poate produce din cauze de stres sau dereglari hormonale.
O sa se regleze totul de la sine o data si cu trecerea acestor calduri.
Incercati sa va hraniti sanatos cu alimente bio, pe cat posibil.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Crampe la ovare - ce ar putea fi
  •