Ar fi o posibila sarcina cu toate ca nu prea cred ca e posibil?
Buna am 16 ani si am o problema.in decembrie am avut doua contacte sexuale cu prietenul meu dar tin sa precizez ca nu sunt sigura ca a intrat cu adevarat penisul in vagin deoarece nu l simteam (nu mai avusem inainte niciun contact de genul) iar luna aceasta trebuia sa mi vina menstruatia pe 5/6 ianuarie si acum e 7.. ma doare burta de doua zile insa nu mi a venit.. ar fi o posibila sarcina cu toate ca nu prea cred ca e posibil? va rog ajutati ma
6 comentarii
Buna ziua
Tot ce era de intamplat s-a intamplat deja. Nu poti decat sa astepti sa vina menstruatia.
Pe de alta parte este cazul ca aceasta situatie sa te aduca la realitate si sa te apuci serios de educatia sexuala, din surse profesioniste, specializate. Informarea si educarea corecta te pot feri tocmai de situatii ca acestea.
Internetul nu poate tine loc de contraceptie sexuala.
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Tot ce era de intamplat s-a intamplat deja. Nu poti decat sa astepti sa vina menstruatia.
Pe de alta parte este cazul ca aceasta situatie sa te aduca la realitate si sa te apuci serios de educatia sexuala, din surse profesioniste, specializate. Informarea si educarea corecta te pot feri tocmai de situatii ca acestea.
Internetul nu poate tine loc de contraceptie sexuala.
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Mulțumesc dar, sunt șanse să fi rămas însărcinată?
Eu nu mai inteleg... Minorii au voie sa faca sex ?? Din cate stiam eu, cica nu ar fi legal. Daca faci sex cu un minor nu inseamna ca esti pedofil ?
Daca barbatul e mai in varsta decat fata, da, e pedofil, dar nu se aplica daca ambii sunt de aceeasi varsta
Întârzierea poate fi și din alte motive, dar dacă vezi că au trecut două săptămâni și nu îți vine menstruația, ia un test de sarcină de la farmacie și verifică dacă nu ești însărcinată. Dacă ai scăpat de data asta, ai (așa cum ți-a spus și colegul meu) mai mai multă grijă pe viitor. Mergi la un medic, informează-te din surse autorizate, ca să nu mai ajungi să treci prin astfel de emoții. Apoi contactul sexual fără prezervativ, pe lângă o sarcină, îți mai poate aduce și o boală cu transmitere sexuală.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2este sau nu insarcinata.
- 4secretie maro-boala sau semn de sarcina?
- 4sunt gravida?
- 8mi-a intarziat menstruatia, testul de sarcina negativ! Se poate sa se fi inselat testul?
- 18ce sa fac?
- 4dereglare sau sarcina? va rog sa ma ajutati raspunsuri
- 1sunt insarcinata?
- 5sunt insarcinata?
- 4oare sunt insarcinata?
- 9pot ramane insarcinata?
- 1sunt sau nu gravida???
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 2Exista posibilitatea sa fie vorba despre o sarcina?
- 4dupa sex protejat pot fi însărcinată?
- 2Posibila sarcina
- 1Posibila sarcina ?
- 1Ciclul menstrual
- 3Sarcina posibila?
- 1Sarcina
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: