Este posibila o sarcina prin haine ?

10-07-2017
Sorinaalexaa
Nu este medic/terapeut
Sorinaalexaa
Buna ziua, am 19 ani si tin sa metionez ca sunt virgina. Acum doua saptamani, eu si prietenul meu am avut mici atingeri, eu fiind inbracata cu lenjerie si pantaloni dintr-un material destul de subtire.. el nu a ejacuat dar stiu ca elimina un lichid care contine spermatozoizi, intrebarea mea este urmatoare : poate aparea o sarcina ? Ma refer ca acel lichid sa treaca prin acei pantaloni subtiri si lenjerie ? Eu fiind si transpirata ? Am citit pe mai multe site-uri ca este posibil o sarcina daca materialul textil este imbibat cu sperma chiar in zona vaginului.. sunt in mare panica. In ultimile 6 luni ciclul menstrual imi vine la 31 de zile, noi am avut aceste atingeri pe ziua de 18, eram fertila, luna asta mi-a inatziat, sanii ma dor dar nu foarte rau, nu sunt umflati. Poate fi vorba de o sarcina ? Ma poate aujuta cineva ? Un medic, o parere.. va rog. Multumesc.
5 comentarii
1
10-07-2017, ora 15:33
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, daca lucrurile s-au intamplat cumm descrieti riscul de a fi insarcinata este foarte scazut. Pentru a va linisti complet puteti face un teste de sarcina.
Este important sa va informati corect asupra sexului si masurilor contraceptive. Educatia sexuala va scuteste de griji si situatii neplacute.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
0
10-07-2017, ora 15:50
Sorinaalexaa
Nu este medic/terapeut
Sorinaalexaa
Multumesc mult pentru raspuns.
0
10-07-2017, ora 15:54
Sorinaalexaa
Nu este medic/terapeut
Sorinaalexaa
Altcineva mai are alta parere ? O ajung la farmacie la sfarsitul saptamanii si pana atunci o sa fiu numai cu gandul acolo...
0
11-07-2017, ora 08:44
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
"Alta parere"? Nu. Si eu am aceeasi parere si recomandare precum colegul meu. Sexul este placere, dar si responsabilitate.

Daca e sa tinem cont de zicala "Niciodata sa nu spui niciodata!", cred ca de data asta sunt 99, 99% sanse sa nu fie vorba despre sarcina. Dar intrebarea in sine mie unul imi sugereaza ca mai aveti multe de invatat despre sexualitate.

Asadar, revin cu propunerea: Invatati amandoi despre sexualitatea umana si astfel veti evita nu doar o sarcina nedorita, ci si bolile cu transmitere pe cale sexuala.
0
11-07-2017, ora 23:17
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Nu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •