E posibil sa fie insarcinata
Prietena mea e virgina.Am incercat sa avem contac sexual...dar nu am facut nimic..ne-am oprit la timp.Cind a iesit sperma..nici nu eram linga ea...dar posibil sa ajuns ceva picaturi pe ea.Sint sante sa devina insarcinata sau nu ? Sau daca a ajuns sperma pe mina ei..s-a sters si pe urma a dat cu mina pe la ea..sint sante ?Sau daca a ajuns pe deget..apoi m-am spalat cu apa si sapon...si dupa a intrat degetu in ea..doar un pic..max pe 1 secunda..sint sante ?
3 comentarii
Buna ziua, nu va poate spune nimeni daca exista risc de sarcina. Poate face un test de sarcina si obtineti un raspuns. Pe de alta parte incercati educatie sexuală, va va ajuta sa nu mai intrati in astfel de situatii. Sperma nu trebuie sa ajunga, sub nici o forma si pe nici o cale la intrarea sau in interiorul vaginului caci asa apare riscul de sarcina; si nici cu mainile murdare nu se umbla pe "acolo" ca apare riscul de imbolnavire.
testul la sarcina arata corect dupa 11 zile..nu ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1este posibil sa fiu insarcinata?
- 5un ginecolog m-a speriat.va rog sa va spuneti parerile!!!
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 3riscuri de a ramane insarcinata?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 13pot fi gravida?
- 3foarte ingrijorata, e posibil sa fiu insarcinata?
- 6Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
- 0posibila sarcina
- 5Virgina si gravida
- 1O posibila sarcina sau nu?
- 2se poate sa ramai insarcinata fara penetrare?
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 3Sunt insarcinata sau nu?Sunt disperata! Ajutati-ma va rog!
- 2Sarcina si lichid preejaculator
- 1daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?
- 4Este posibil sa fiu insarcinata?
- 3insarcinata sau nu? am nevoie de voi heeelp!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: