daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?
daca iubitul meu m-a atins in zona genitala cu penisul eu fiind virgina pot ramane gravida?nu stiu daca a apucat macar sa ajunga sperma acolo pt ca a vazut ca m-am incordat putin si s-a oprit.intrebarea e daca doar m-ar masturba gen doar ar veni usor cu penisul pe labii clitoris chestii fara sa ma dezvirgineze ar avea ceva?
1 comentarii
Buna.
Poti ramane insarcinata doar daca lichidul care contine spermatozoizi patrunde in interiorul vaginului, si de acolo, mai departe in uter. Da, daca se joaca cu penisul in zona intima, dat fiind ca aceasta poate fi umeda, si penisul poate contine urme de lichid in care inoata spermatozoizi, este o mica sansa de a ramane insarcinata. Una mica de tot, dar exista. El trebuie sa fie responsabil in ceea ce priveste acest fapt. Daca vreti sa scadeti mai mult riscul, puteti folosi un prezervativ, sau metoda calendarului, pentru o minimalizare a riscului de sarcina.
Insa, este bine sa evitati ejacularea in zona intima, asta ar duce la o crestere mare a probabilitatii de sarcina.
Poti ramane insarcinata doar daca lichidul care contine spermatozoizi patrunde in interiorul vaginului, si de acolo, mai departe in uter. Da, daca se joaca cu penisul in zona intima, dat fiind ca aceasta poate fi umeda, si penisul poate contine urme de lichid in care inoata spermatozoizi, este o mica sansa de a ramane insarcinata. Una mica de tot, dar exista. El trebuie sa fie responsabil in ceea ce priveste acest fapt. Daca vreti sa scadeti mai mult riscul, puteti folosi un prezervativ, sau metoda calendarului, pentru o minimalizare a riscului de sarcina.
Insa, este bine sa evitati ejacularea in zona intima, asta ar duce la o crestere mare a probabilitatii de sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insarcinata, protejandu-ma cu prezervativ?
- 2sunt gravida?
- 9sarcina...? Mi-am pierdut notesul :(
- 1Este posibila o sarcina in felul acesta?!
- 6Pot ramane insarcinata daca el nu a ejaculat in vagin?
- 8Se poate ramane insarcinata virgina?
- 12pot ramane insarcinata?
- 9sunt gravida?
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 6risc sa raman insarcinata?
- 5se poate sa ramana insarcinata
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 3Se poate sa ramai insarcinata asa?
- 20voi ramane insarcinata?
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
- 0sunt insarcinata?
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 6posibil sa ramana insarcinata daca doar am atins vaginul ? ci nu am bagat penisul ?
- 1Sarcina, stres sau imaginatie
- 4Gravida sau nu ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: