Acneea - nu dispun de bani pentru experimente
Am 24 de ani, am acnee de vreo 6-7ani, in Craiova nu cunosc pe nimeni care sa ma poata ajuta, toti medicii la care am fost mi-au dat tot felul de solutii care s-au dovedit a fii inutile, vreau sa imi spuneti daca va trimit poze, ma puteti ajuta sau cel putin sa imi spuneti unde ma pot duce, la ce medic, vreau pe cineva care a tratat cu succes acneea, nu doar pe cineva care isi spune dermatolog si care are doar 20 % cunostinte din tot ce tre sa stie despre acnee, sa fie la curent cu ce a aparut nou in materie de tratamente.
PS: lucrez in cadrul armatei, praf este totdeauna, urmeaza sa plec in misiune in afara ( iraq ), am mai fost o data, acum va ganditi ca mi-a facut rau, nu a fost asa, acolo chiar nu am avut atat de multe probleme, ciudat.
Va rog sa ma ajutati, sa imi raspundeti daca pot sa va trimit poze, - v-as fii recunoscator sa imi trimiteti si e-mail, il pot citii mai repede, nu am net la dispozitie sa pot verifica site-urile.
Va multumesc pentru orice sfat mi-ati da.
PS: lucrez in cadrul armatei, praf este totdeauna, urmeaza sa plec in misiune in afara ( iraq ), am mai fost o data, acum va ganditi ca mi-a facut rau, nu a fost asa, acolo chiar nu am avut atat de multe probleme, ciudat.
Va rog sa ma ajutati, sa imi raspundeti daca pot sa va trimit poze, - v-as fii recunoscator sa imi trimiteti si e-mail, il pot citii mai repede, nu am net la dispozitie sa pot verifica site-urile.
Va multumesc pentru orice sfat mi-ati da.
2 comentarii
probabil ti-a priit vremea din iraq datorita soarelui kre usuk pielea si temporar amelioreaza acneea insa ulterior are loc o agravare a acesteia. de aceea se recomanda cand stai la soare sa folosesti o crema cu factor de protectie solara.
in ceea ce priveste tratamentul, e oricum de lunga durata si oricat de experimentat e medicul, eficienta oricarui medicament depinde de sensibilitatea ta fata de medicamentul respectiv. sunt persoane kre se lupta ani intregi cu aceasta afectiune, trebuie sa ai rabdare si sa gandesti pozitiv. :)
in iraq exista tratamente naturiste eficiente anti acneice, dak tot ai ocazia sa mergi acolo, inceark-le!
in ceea ce priveste tratamentul, e oricum de lunga durata si oricat de experimentat e medicul, eficienta oricarui medicament depinde de sensibilitatea ta fata de medicamentul respectiv. sunt persoane kre se lupta ani intregi cu aceasta afectiune, trebuie sa ai rabdare si sa gandesti pozitiv. :)
in iraq exista tratamente naturiste eficiente anti acneice, dak tot ai ocazia sa mergi acolo, inceark-le!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3preparatul cu sulf...acnee
- 2acnee, va rog un tratament
- 32Cosuri purulente, inestetice, care dau o stare de mancarime.
- 2Probleme dermatologice.
- 5cosuri nu mai suport
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 5Roacutanne sau nu impotriva cosurilor?
- 5Suplimentele nutritive si tratamentul pentru acnee
- 3cum pot scapa de acnee?
- 83Cum mi-am tratat eu acneea, cu ajutorul produsului Clearogen, după câţiva ani de coşmar!
- 3isotrexin gel si skinoren pentru acneea de pe spate
- 1Acneea nu raspunde la tratament
- 0Crema de zi pentru ten mixt
- 0acnee, nodulete
- 1Acnee recurenta
- 0Am administrat anticoncepționalele greșit?
- 1A folosit cineva Nonacne pentru tratarea acneei?
Mai multe informații despre: tratament pentru acnee
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: