Dureri in piept
bună. de 2 zile am dureri insuportabile în piept, ca și cum am o piatră acolo, nu pot înghiți nimic, nici apă sau salivă. durerea este simțită mai ales când inspir aer, stau întinsă sau mă sprijin de ceva. respir greu, de parcă sunt obosită și simt că nu primesc suficient aer, deci am nevoia de a căsca. bătăile inimii sunt neregulate, uneori bate tare și rar, alteori încet și des. în caz că ar putea avea vreo legătură, menționez că de aproximativ o săptămână îmi curge sânge din nas după suflare și am dureri în zona frunții în timpul sângerării.
nu știu dacă am postat întrebarea în categoria corectă, vă rog să mă scuzați. despre ce ar putea fi vorba?
nu știu dacă am postat întrebarea în categoria corectă, vă rog să mă scuzați. despre ce ar putea fi vorba?
1 comentarii
Hristos a Înviat! Mergeți imediat la urgențe pentru consult cardiologic și pneumologic. Descrieți durerea (localizată, difuză, ca o arsură, înțepătură, gheară, junghi, iradiază undeva-în umăr, mână, mandibulă). Poate fi o formă mai severă de viroză, dar este nevoie de consult și investigații pentru a pune un diagnostic. (pneumonie, o afecțiune cardiacă, sau altceva) Neregularitatea bătăilor cardiace poate fi de la durere. Mai aveți și alte simptome? Aștept să-mi răspundeți la întrebări. Sper să vă fie util ce v-am scris măcar pentru viitor (nu se așteaptă o săptămână cu epistaxis-hemoragie nazală, măcar la medicul de familie să mergeți). O zi liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Ma doare pieptul si spatele
- 5cancerul plumonar cum se manifesta?
- 6Nod in gat si durere in piept
- 4apasare in piept
- 1Raceala foarte puternica - augumentin este bun si cate zile sa iau?
- 1dureri in piept
- 0Durere in piept
- 5Durere piept
- 0Durere in piept, stern
- 3Disconfort in zona pieptului, dureri cand misc capul si stari de confuzie (16 ani)
- 6Dureri in piept
- 1Durere in piept cand ma trezesc
- 1Dureri în piept de anul trecut din decembrie
- 1Durere piept
- 4Durere stern/esofag?
- 4Buna ziua! Am 18 ani - diagnostice cardiolog
- 0Bronșită acuta și durere im piept
- 1Durere in piept din spate
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: