Disconfort in zona pieptului, dureri cand misc capul si stari de confuzie (16 ani)

Salut. Intr-o seara am simtit o durere in piept sa zicem de 10 minute.. Nu super tare dar zilele trecut facusem si efort mult.
Dupa acea zi ma confrunt cu niste dureri in zona pieptul care sunt mici.. Adica nu ma inteapa.. As putea spune un disconfort cum ar fi cand apas pe piept sau cand imi misc corpul stanga-dreapta. Asta nu se intampla mereu si sunt confuz, mentionez ca am 16 ani.. O parere va rog frumos, astept raspuns, multumesc din suflet.
Dupa acea zi ma confrunt cu niste dureri in zona pieptul care sunt mici.. Adica nu ma inteapa.. As putea spune un disconfort cum ar fi cand apas pe piept sau cand imi misc corpul stanga-dreapta. Asta nu se intampla mereu si sunt confuz, mentionez ca am 16 ani.. O parere va rog frumos, astept raspuns, multumesc din suflet.
3 comentarii

Mergeti la Cardiolog sa faceti niste teste. Daca totul e ok, pot fi somatizari de anxietate. Adresati-va unui psiholog.

Pai nu am probleme in familie cu inima sau ceva.. Nu prea cred ca este vorba de inima.. Poate sa fie de la efort sau e mai bine sa mai iau niste magneziu ceva..?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23durere in piept si in gat
- 8dureri in piept
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 11balonari dese, eructatii, dureri in piept in partea stanga
- 1durere in piept
- 6In fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri groaznice de stomac...
- 1dureri in piept, 18 ani
- 21va rog ajutati-ma atacuri de panica sau am ceva la inima?
- 6Electrocardiograma eronata?
- 2apasare in piept
- 0Durere in zona ficatului si in capul pieptului.
- 1dureri in piept
- 9durere ascutita in piept stanga (zona inimii)
- 2Înțepături în piept dreapta
- 1Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii
- 1Durere in piept
- 5Dureri puternice in piept
- 0Durere stern
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
Mai multe informații despre: Durerea in piept Confuzia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: