Durere piept
Buna ziua! Am 19 ani, si de ceva timp am observat ca ma doare osul de la piept, cel aflat intre sani, durerea fiind la palpare. Uneori simt si mici intepaturi in zona respectiva daca fac unele miscari. Tin sa mentionez ca am avut probleme si cu spatele, avand dureri care m-au lasat. Am observat ca in perioada aceasta am inceput sa tusesc putin.
Mi am facut analize de sange, totul bine, egk unde e totul ok. De cand au inceput toate problemele am inceput sa caut pe internet care ar fi cauza si peste tot scria de cancer. La toti doctorii la care am fost mi au sspus ca este vorba despre o anxietate, si de aceea am si scazut in greutate.
Pur si simplu sunt speriata si ma gandesc mereu ca am ceva grav. Nu stiu ce se intampla.
Mi am facut analize de sange, totul bine, egk unde e totul ok. De cand au inceput toate problemele am inceput sa caut pe internet care ar fi cauza si peste tot scria de cancer. La toti doctorii la care am fost mi au sspus ca este vorba despre o anxietate, si de aceea am si scazut in greutate.
Pur si simplu sunt speriata si ma gandesc mereu ca am ceva grav. Nu stiu ce se intampla.
1 comentarii
Să nu vă speriați atât de tare. Poate să fie doar o inflamație a articulațiilor sterno-costale. Cereți medicului de familie o trimitere pentru investigații.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Acum o saptamana m-a luat dintr-o data o usoara durere in piept
- 7Durerea in piept - un sfat
- 8Ma doare pieptul si spatele
- 4dureri in piept
- 1dureri in piept
- 1Durere in piept si senzatie de sufocare
- 1tuse ragusala si durere in piapt
- 1zgomote ciudate la inima
- 0caldura dureroasa in piept
- 4durere in piept
- 1Presiune in piept, lipsa de aer, durere in zona sanului si a mainii stangi
- 10Dureri in piept...
- 1Dureri in piept, multe teste si analize, nimic gasit deocamdata
- 5Rezultat IRM coloana cervicala
- 0Dureri în piept. Stări de greata
- 1Durere in capul pieptului și spate
- 4Durere sub stern accentuată cand stau întinsă pe spate
- 1Adrian 19 ani - de o luna jumatate ma confrunt cu o durere ascutita si puternica in piept
- 5Dureri în piept și spate la activitate
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: