Durere piept

09-06-2020
Mihaela Dandu
Nu este medic/terapeut
Mihaela Dandu
Buna ziua! Am 19 ani, si de ceva timp am observat ca ma doare osul de la piept, cel aflat intre sani, durerea fiind la palpare. Uneori simt si mici intepaturi in zona respectiva daca fac unele miscari. Tin sa mentionez ca am avut probleme si cu spatele, avand dureri care m-au lasat. Am observat ca in perioada aceasta am inceput sa tusesc putin.
Mi am facut analize de sange, totul bine, egk unde e totul ok. De cand au inceput toate problemele am inceput sa caut pe internet care ar fi cauza si peste tot scria de cancer. La toti doctorii la care am fost mi au sspus ca este vorba despre o anxietate, si de aceea am si scazut in greutate.
Pur si simplu sunt speriata si ma gandesc mereu ca am ceva grav. Nu stiu ce se intampla.
1 comentarii
0
10-06-2020, ora 01:44
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Să nu vă speriați atât de tare. Poate să fie doar o inflamație a articulațiilor sterno-costale. Cereți medicului de familie o trimitere pentru investigații.

dr Petre Mureșan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  •