Durere piept

Buna ziua! Am 19 ani, si de ceva timp am observat ca ma doare osul de la piept, cel aflat intre sani, durerea fiind la palpare. Uneori simt si mici intepaturi in zona respectiva daca fac unele miscari. Tin sa mentionez ca am avut probleme si cu spatele, avand dureri care m-au lasat. Am observat ca in perioada aceasta am inceput sa tusesc putin.
Mi am facut analize de sange, totul bine, egk unde e totul ok. De cand au inceput toate problemele am inceput sa caut pe internet care ar fi cauza si peste tot scria de cancer. La toti doctorii la care am fost mi au sspus ca este vorba despre o anxietate, si de aceea am si scazut in greutate.
Pur si simplu sunt speriata si ma gandesc mereu ca am ceva grav. Nu stiu ce se intampla.
Mi am facut analize de sange, totul bine, egk unde e totul ok. De cand au inceput toate problemele am inceput sa caut pe internet care ar fi cauza si peste tot scria de cancer. La toti doctorii la care am fost mi au sspus ca este vorba despre o anxietate, si de aceea am si scazut in greutate.
Pur si simplu sunt speriata si ma gandesc mereu ca am ceva grav. Nu stiu ce se intampla.
1 comentarii

Să nu vă speriați atât de tare. Poate să fie doar o inflamație a articulațiilor sterno-costale. Cereți medicului de familie o trimitere pentru investigații.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ajutor va rog posibil cardiac 24 ani
- 6Acum o saptamana m-a luat dintr-o data o usoara durere in piept
- 9Dureri in piept in spatele sternului
- 3URGENT... am o durere in piept (zona inimii) de anul trecut
- 3durere in piept, oboseala, transpiratie, anemie
- 1Fumat, durere piept
- 2durere in capul pieptului
- 2dureri in zona pieptului
- 3durere si strangere in capul pieptului.Va rog ajutati-ma!
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
- 10Dureri in piept...
- 1Durere in piept
- 0Dureri in zona inimii
- 1Durere in partea stanga a pieptului
- 1Durere constanta piept partea stanga si ameteli.
- 1Probleme de sănătate
- 0Durere stern
- 1Îngrijorare - durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, durere de cap
- 0Bicuspida aortica
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: