Durere piept
De ceva timp ma confrunt cu o durere in piept.
Evident, primul lucru am spus ca e de la inima.
M-am dus si mi-am facut un EKG (sper ca nu gresesc), iar totul pare normal, tensiune ok,
nimic iesit din comun.
Cand alerg, stau pe loc, efort etc.. nu simt nicio durere, in schimb daca imi flexez pieptul intr-o anumita pozitie (de ex duc bratul stang pe umarul drept) simt o durere in piept in zona centrala (spre partea stanga), iar uneori am impresia ca durerea e si in spate
Evident, primul lucru am spus ca e de la inima.
M-am dus si mi-am facut un EKG (sper ca nu gresesc), iar totul pare normal, tensiune ok,
nimic iesit din comun.
Cand alerg, stau pe loc, efort etc.. nu simt nicio durere, in schimb daca imi flexez pieptul intr-o anumita pozitie (de ex duc bratul stang pe umarul drept) simt o durere in piept in zona centrala (spre partea stanga), iar uneori am impresia ca durerea e si in spate
5 comentarii
Ce varsta aveti ? Nu cumva aveti ceva probleme cu coloana vertebrala ? Durerea despre care vorbiti poate sa fie de tip nevralgie intercostala si sa aiba drept cauza coloana vertebrala.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Buna ziua, am 28 de ani si de mai mult de o luna am avut o durere mai mult spre partea inimii, care acum sa mutat la nivelul toracelui cumva si ma doare in functie de cum ma misc sau daca ma aplec inspre piept uneori...ce vreau sa va zic e ca de cateva ori m-am trezit dimineata cu durerea respectiva si simteam ca ceva e incordat acolo si dupa ce ma intindeam sau ma fortam putin sa ma intind mi se relaxa si imi trecea, eventual auzeam o pocnitura mica si gata durerea. acum observ ca e constanta cand ma misc sau dorm in anumite pozitii. ( tin sa precizez ca am o camera destul de racoroasa peste noapte si eu dorm in maieu) asta daca nu cumva se trage de aici.
Va multumesc frumoas, astept un raspuns daca se poate!
Va multumesc frumoas, astept un raspuns daca se poate!
Cand e vorba de o durere in zona toracica, eu recomand si un consult cardiologic pentru a vedea daca nu e o problema cu inima. Acest lucru ar fi bine sa-l faceti si dumneavoastra.
Din felul in care descrieti problema, rezulta ca e mai mult o durere de tip nevralgie intercostala.
Va recomand sa va adresati si unui centru medical specializat in diagnosticul si tratamentul aferciunilor osteo-articulare si acolo se va clarifica problema dumneavoastra.
Incercati sa nu mai dormiti intr-o atmosfera rece.
dr Petre Muresan
Din felul in care descrieti problema, rezulta ca e mai mult o durere de tip nevralgie intercostala.
Va recomand sa va adresati si unui centru medical specializat in diagnosticul si tratamentul aferciunilor osteo-articulare si acolo se va clarifica problema dumneavoastra.
Incercati sa nu mai dormiti intr-o atmosfera rece.
dr Petre Muresan
Va multumesc pentru raspuns Dl. Doctor si app de asta, chiar ieri am fost la un consult la un cabinet privat si dupa o ecografie mi-a spus ca totul e in regula si mi s-au dat pt inca 10 zile pastilele care le luam deja ( midocalm plus paduden ) si vitamina b6 pt 30 de zile.. dimineata inca am simtit din nou durerea dar sper sa-mi treaca...nu mi sa spus de la ce vine durerea... deci cred ca e in regula... Va multumesc inca o data pt raspuns!!
Cu multa placere. Va stau la dispozitie in continuare, daca va pot ajuta cu ceva.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Am ceva in gat si ma doare pieptul
- 8Ma doare pieptul si spatele
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 5durere puternica in piept si batai de inima cu pauze
- 5durere in piept constanta, cand depund efort
- 1Durere in piept
- 4dureri in piept
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 0Dureri i furca pieptului
- 3Dureri in piept
- 1Durere deranjanta in zona pieptului!
- 3Durere in piept
- 2Infarct la 20 de ani?
- 0Durere în zona inimi și piept
- 0Dureri in piept - sportiv
- 2Junghiuri în piept, palpitatii, probleme respiratie
- 2Durere în piept, scuip sange
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
- 1M am trezit cu durere in piept
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: