apasare in piept
nici eu nu mai stiu ce am, de vreo saptamana tot simt cand sunt obosita k ma apasa ceva pe inima, si azi toata ziua ma tinut in piept, trec si printro perioada mai stresata, mi.am fakt ekg si nu am nimic la inima.doar un ritm sinusal tahicardic.dar de ce am starile astea, dk e cv la inima si nu au vazut la ekg
4 comentarii
1. NU toate probleme inimii se vad DOAR la ekg.cere sa-ti faca si-un eko dopller;
2.cum stai cu tensiunea?dar cu glicemia?
SI astea mari sau mici, pot sa-ti dea aceste senzatii..
3.Nu zici varsta...una e la 25 ani, alta la 65 ani...
4.ti vreo cura de slabire?.alta cauza..posibila.
5.NU dormi suficient?...
6.posibil sa fie si dureri intercostale:ai stat in curent?...nu te-ai imbracat bine (timpul s-a racorit bine)
sanatate
2.cum stai cu tensiunea?dar cu glicemia?
SI astea mari sau mici, pot sa-ti dea aceste senzatii..
3.Nu zici varsta...una e la 25 ani, alta la 65 ani...
4.ti vreo cura de slabire?.alta cauza..posibila.
5.NU dormi suficient?...
6.posibil sa fie si dureri intercostale:ai stat in curent?...nu te-ai imbracat bine (timpul s-a racorit bine)
sanatate
am 25 d ani, am avut un aparat kre l-am tinut 24 d ore, si mi sa zis k am ritm sinusal tahicardic, si mi sa dat vagostabil 2 p zi.momentan trec printro perioada f stresata, sunt in italia d 2 luni, nam gasit d munk si trb s ma intorc aks.si am ramas fara vagostabil si am luat alte pastile ce contine la fel.mi sa mai spus k am si un suflu la inima.am tensiunea mica, si am avut o perioama knd dormeam ptn, si stau si in curent, nici eu nu stiu c s mai zic.durerea in piept ma lasat d aseara, si akm ma apasa iar p inima, e o stare d discomfort,
asta seara iar mam simtit rau, apasare in piept, si p inima, si imi simteam mana stanga amortita d la brat in jos, si degetele.am intrat un pic in panik dar am iesit rpd, si mia trekt starea vreo ora, si dupa iar.dar si eu numai la asta ma gandesc, mie frik s nu mi se fak rau, si asta se intampla, k ma gandesc k problema o am la inima:(((
Salut Vali. Contacteaza-ma daca poti pe email sau numar de telefon Wapp. Vreau sa stiu daca ti-a trecut si ce era de fapt.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Durere spate stanga sus
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 5dureri in piept accentuate
- 21Durere insuportabila in capul pieptului
- 8reflux esofagian sau ceva la plamani
- 2durere in piept
- 4durere piept si alte simptome
- 4Durere in capul pieptului si arsura
- 5durere in piept partea dreapta
- 1dureri in piept
- 7nu mai suport durerea, dar nimeni nu stie ce am...
- 3durere in capul pieptului la inghitire
- 7Dureri puternice in piept
- 3Durere in piept... dureri care persista ca perioada si peste o ora
- 7durere in zona pieptului
- 0Dureri in piept, dispnee si senzatie de arsura in zona sternului
- 2Dureri persistente in piept si stari de ameteala
- 0Durere în zona inimi și piept
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: