Durere ciudata in gat
Salut. Am fost diagnosticat acum 2 luni cu boala de reflux gastroesofagian. Am urmat tratament o luna de zile cu controloc dar de 2 saptamani simt o durere foarte mare de gat, dar nu cand inghit. E o durere constanta. Ideea e ca sunt momente cand nu ma doare asa rau, si momente cand nu mai pot. Nu sunt asa sigur ca asta e de la reflux, si nu stiu daca ar trebuii sa imi fac griji sau nu. Am fost si la ORL si a trebuit sa imi faca o interventie cu camera in nas, sa imi vada laringele. Insa nu am putut sta de durere fiindca eu am si niste secretii in nas. Pana la urma a mers cu camera si a vazut ca am foarte multe secretii(muci) si am luat un tratament cu sinupret, isla...
Am fost si la psiholog urmez si pentru anxietate si sunt pe un tratament homeopat. Ce e de facut? Astept raspuns multumesc!
Am fost si la psiholog urmez si pentru anxietate si sunt pe un tratament homeopat. Ce e de facut? Astept raspuns multumesc!
2 comentarii
sa te intorci la ORL..
sa faci radiografie SAF sa vezi de unde vin secretiile ( daca este sau nu sinusita)
sa citesti pe forum ce sa mai scris..despre regimul alimentar corect pentru a evita refluxul in somn
sa faci radiografie SAF sa vezi de unde vin secretiile ( daca este sau nu sinusita)
sa citesti pe forum ce sa mai scris..despre regimul alimentar corect pentru a evita refluxul in somn
Multumesc mult! Eu iau deja sinupret acut de 8 zile fac aerosol cu sare de la slanic Prahova. Pot sa tin acest reflux doar din alimentatie? Si credeti ca durerea de gat are legatura cu refluxul? Sau ar putea fi altceva?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Problema serioasa gat, ajutor!
- 7Bube pe limba: mari, roz si nedureroase
- 6de 2 saptamanii cam asa ma deranjeaza ceva in gat, in partea stanga mai exact
- 2Durere în gât persistentă
- 1Durere in gat
- 4durere la baza gatului si ceafa de aprox. 3 ani
- 1durere repetata in gat fara febra
- 2Durere gat..ajutați-mă vă rog!
- 0Simplă viroza ?!
- 1Artrita cricoaritenoida?!
- 0Durere in gat și amigdalite umflate
- 2probleme cu gatul
- 1Bube sau papile inflamate de culoare albă pe limba
- 4Durere persistenta in gat
- 0Durere in gat
- 9Durere in gat / amigdala dreapta
- 1Durere de gat persistenta, durere de amigdale persistenta
- 6Durere de gat
- 2Durere in gat la respiratie si tuse
- 4Durere in gat/posibil cancer esofagian?
Mai multe informații despre: Durerile in gat durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: