traspir groaznic.. am incercat orice si fara niciun rezultat

11-09-2011
cos_s
Nu este medic/terapeut
cos_s
o problema imensa pentru o femeie zic eu.transpir groaznic. am incercat tot ce este pe piata, inclusiv din farmacii. am fost la endocrin dar mi-a gasit doar o insuficienta ovariana. va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac sa-mi rezolv problema!
6 comentarii
0
11-09-2011, ora 10:40
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Nu are nici o legatura cu hormonii sau ovarele. E metebolismul si, se pare fara leac. Au fost ceva medicamente dar inaiiiiinte de '89 (si eu am aflat anul asta).
Eu transpir cit un cal (si pe tot corpul nu numai in axile) din cauza lipsei de calciu. Calciu pe care nu reusesc sa-l asimilez desi am luat D2 ca pentru distrofici. De acel medicament (nici nu-i stiu numele) am aflat de la o doamna care si-a tratat copila, fixindu-i calciul cu el iar acum nu mai are probleme. Am incercat tot felul de produse sintetice si naturale, de igiena nici nu mai vorbesc (platesc la apa...) dar fara nici un folos.
Chiar as dori si eu sa aflu o solutie sau numele acelui medicament daca mai intra aici cineva care stie si ne poate lamuri.
0
11-09-2011, ora 14:02
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Nu sunt medic, dar, daca veti incerca..NU va poate parea rau, deloc...dimpotriva:
1. ceaiul de SALVIE, o ceasca seara, inainte de culcare si dimineata pe stomacul gol (o lingurita se opareste, se lasa sa stea putin si se bea...)..o perioada mai lunga ;

2. dimineata dupa ce va spalati la subrat (lasati putin sa se usuce)...tamponati cu bicarbonat de sodiu..remediu este garantat..dar, nu uitati DE acest lucru..-zilnic.
Cele bune,
0
11-09-2011, ora 19:28
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Lucia, nu e vorba de bufeuri ci de transpiratia la orice virsta. Am baut si ceai de salvie... degeaba. Bicarbonatul e bun, dar ce te faci cind transpiri tot corpul?
0
11-09-2011, ora 21:08
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Ar fi o mica diferenta, nu calciu trebuia luat ci calciu lactic.
Lipsa de calciu lactic poate da transpiratii, din cauza dereglarilor neurovegetative, iar calciu sub alte forme nu are acelasi efect, atentie!
Deasemenea o tiroida dereglata da transpiratii mari si mai ales nocturne. Orcum, anul asta in ultima perioda afost excesiv de cald si inca mai este :(((
Apoi vine frigul si ne linistim de tot.
0
13-09-2011, ora 09:13
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Am luat calciu lactic pina mi-am distrus stomacul. Lactoza din el protejeaza stomacul. Mie acum imi provoaca indigestii. Iar intravenos am facut inca pe cind eram in scoala. Zeci de litri, pina mi s-au sclerozat venele. Tot degeaba daca nu se fixeaza (unde trebuie, ca daca se depune pe oase aiurea si faci monturi sau alte "crescaturi" de oase, e mult mai rau). Acum, stau vara la soare cit de mult pot pentru a-si produce corpul singur necesarul de D2 natural. Dar, e prea putin.
0
28-09-2011, ora 09:10
Demetra Cucueanu
Identitate neconfirmată
Demetra Cucueanu
Buna, Nora 2,
Poti sa pui in apa din cada bicarbonat de sodiu, sau sare grunjoasa de bucatarie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce unii oameni transpiră mai mult decât alții
  • Disfuncția ovariană
  • Remedii și sfaturi pentru transpirația abundentă, exagerată
  • Transpirația excesivă la adolescenți: sfaturi și soluții pentru tineri
  •