dureri dupa operatia de scoatere a materialului de osteosinteza

27-04-2014
vasile64
Nu este medic/terapeut
vasile64
buna.
in urma unui accident avut in mai 2007, am suferit o fractura de col femoral stang si mi-a fost pusa o placa DHS cu 6 suruburi vertical si 2 suruburi AP.timp de 2 ani a fost bine, dupa care au inceput dureri.in primul an am luat cate o fiola de algocalmin zilnic, ajungand in 2014 pana la 4 fiole pe zi.la recomandarea medicului am scos placa in luna martie 20.in continuare am dureri si iau 2 fiole de algocalmin pe zi, la 5 saptamani dupa operatie.ma doare foarte tare in zona operatiei si genunchiului pe care il simt rece(inainte sa scot placa aveam dureri in zona inghinala).am facut radiografii la genunchi si coloana si sunt ok.radiografia la colul femoral inainte de operatie a aratat bine, dupa operatie inca nu am facut fiind prea repede.as dori sa stiu daca o sa scap de dureri.va multumesc
4 comentarii
0
27-04-2014, ora 20:54
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Fractura colului femural este una severa prin consecinte, determinand sechele functionale importante (coxartroza post-traumatica, necroza capului femural etc).
Nu am inteles insa, din pacate, tocmai elementele importante la ora actuala: varsta, sex, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, alte antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice etc etc
Asteptam detalii relevante.
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
28-04-2014, ora 06:04
vasile64
Nu este medic/terapeut
vasile64
buna dimineata.
revin cu urmatoarele informatii. am 49 de ani, ogreutate de76 hg, o inaltime de 174 cm.lucrez ca mecanic, alte antecedente nu am avut.
0
28-04-2014, ora 13:20
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Cu mare probabilitate este vorba despre o durere de tip mecanic, provocata de solicitarea fizica excesiva.
Prin urmare, trebuie sa reduceti aceasta solicitare (stat in picioare, mers pe jos) in urmatoarele luni.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
28-04-2014, ora 18:20
vasile64
Nu este medic/terapeut
vasile64
azi am fost la medic si am facut o radiografie a operatiei medical spune ca e ok.mi-a recomandat fizioterapii.(din fericire exista la noi in zalau FUNDATIA ACASA) Va multumesc pentru ajutorul acordat. Am sa revin in curand. o zi buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: