Flexia genunchiului limitata in urma operatiei de ruptura de femur

In urma cu 5 saptamani am fost lovit de un automobil si m-am ales cu o fractura inchisa de femur! Am fost operat si mi-au introdus o placa cu 9 suruburi pt a sustine femurul! In urmatoarea zi de dupa operatie am indoit genunchiul fara nici o problema dar din cauza durerilor ce le simteam datorita operatiei am fost nevoit sa nu misc piciorul sau sa indoi genunchiul timp de 3 saptamani! Dupa acest timp am constat ca pot flexa genunchiul aproximativ 30 de grade! Mentionez ca in momentul flexiei ma ține ceva pe partea exterioara a piciorului in zona genunchiului, este ceva ce il blocheaza, parca ar fi prins intr-o menghina!
Sfatul doctorului a fost de a flexa zilnic gradual genunchiul chiar daca voi simti dureri!
Daca este cineva care a mai trecut prin asa ceva si imi poate da un sfat as fi recunoscator!
Multumesc!
Sfatul doctorului a fost de a flexa zilnic gradual genunchiul chiar daca voi simti dureri!
Daca este cineva care a mai trecut prin asa ceva si imi poate da un sfat as fi recunoscator!
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40fractura de femur
- 33fractura de femur
- 7fractura cominutiva diafiza femurala
- 32formatiune tumorala diafiza femur drept
- 0Placa DHS cu 4 suruburi
- 7recuperare costuri proteza femur
- 1Tija - despre necesitatea extragerii ei
- 6fractura cap femural stang, fractura la nivelul sprancenei acetabulare stangi cu deplasare
- 6recuperare dupa fractura femur periprotetica
- 4Fractura de femur, fractura de tibie si peroneu, 4 fracturi la bazin
- 8Este normal ca după fractura de femur sa...
- 3Fractura de femur
- 1Fractura femur
- 0Intrebare - poate fi scoasa placa și șuruburile?
- 0Nodul la pulpa picior stang
- 1Fractura femur operata cu tija gamma
- 2Șurub picior
- 0Recuperare mers normal după fractură de femur
- 0Întârziere consolidare fractura
- 1Durere in partea superioara a genunchiului
Mai multe informații despre: fractura de femur genunchiul blocat tratament fractura cu tija, suruburi, placute
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: