Flexia genunchiului limitata in urma operatiei de ruptura de femur
![Dinaandrei](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
In urma cu 5 saptamani am fost lovit de un automobil si m-am ales cu o fractura inchisa de femur! Am fost operat si mi-au introdus o placa cu 9 suruburi pt a sustine femurul! In urmatoarea zi de dupa operatie am indoit genunchiul fara nici o problema dar din cauza durerilor ce le simteam datorita operatiei am fost nevoit sa nu misc piciorul sau sa indoi genunchiul timp de 3 saptamani! Dupa acest timp am constat ca pot flexa genunchiul aproximativ 30 de grade! Mentionez ca in momentul flexiei ma ține ceva pe partea exterioara a piciorului in zona genunchiului, este ceva ce il blocheaza, parca ar fi prins intr-o menghina!
Sfatul doctorului a fost de a flexa zilnic gradual genunchiul chiar daca voi simti dureri!
Daca este cineva care a mai trecut prin asa ceva si imi poate da un sfat as fi recunoscator!
Multumesc!
Sfatul doctorului a fost de a flexa zilnic gradual genunchiul chiar daca voi simti dureri!
Daca este cineva care a mai trecut prin asa ceva si imi poate da un sfat as fi recunoscator!
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0cot rupt in 10 bucati - operat-tije-suruburi
- 0Placa DHS cu 4 suruburi
- 4Fractura col femural
- 1Scoatere suruburi maleola mediala
- 9fractura deschisa de femur drept
- 7infectie la sold dupa protezare
- 0Metoda Nuss - scoatere a tijei metalice (operatia) cea cu suruburi prinse de coaste
- 4Fractura de femur, fractura de tibie si peroneu, 4 fracturi la bazin
- 3fractura de femur
- 5Recuperare postoperatorie fractura col femural
- 1Fractura col femural stang, garden III
- 6Genunchi blocat dupa opetatie de femur
- 0Operatie /recuperare dupa fractura tibie / peroneu cu tija si placuta
- 0Ablatie de tija
- 1Tija femur - trebuia sa o scot acum 2 ani
- 5Mers dupa operatie tija la femur
- 0După operație de clavicula cu placa și șuruburi la cate zile pot zbura cu avionul?
- 5Tibie fracturata
- 0Recuperare mers normal după fractură de femur
Mai multe informații despre: fractura de femur genunchiul blocat tratament fractura cu tija, suruburi, placute
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: