Presiune, amoreteala in zona capului
Buna ziua, Am 25 de ani si in urma 2 ani am avut un accident rutier. in care M-am lovit la cap de parbriz.De atunci ma confrunt cu amorteli, dureri(ca si cum mi-ar strange cineva capul cu mainile)in zona capului, in jurul urechilor, (pe o latime de maxim 3 cm) cel mai des apar in spatele urechilor urmand sa imi amorteasca si pe lateral dar si in ceafa foarte putin. Aceste stari imi apar in momentul in care depun efort, sau cand rad prea tare, daca rad mai mult de 30 de secunde imi apar sintomele. Am fost la neurolog mi-a spus ca nu am nimic, am fost trimis sa imi fac film la coloana, si acolo mi s-a dat acelasi raspuns, am fost in italia la un doctor, care mi-a controlat circulatia sangelui spre creier, la fel nu am nimic. mi-am facut analizele, am primit tratament, dar eu ma simt la fel. in urma analizelor am primit mai multe vitamine. Am crezut ca am si tiroida, am facut si analize pentru acest lucru, iar nu am nimic. In concluzie, ma puteti ajuta va rog cu un raspuns, o indrumare, nu mai stiu ce sa fac.
Va multumesc, o zi buna!
Va multumesc, o zi buna!
7 comentarii
Probabil o impactare a suturilor la nivel occipito-temporal... O vizită la un Osteopat ar putea fi răspunsul căutat de dvs.
Ati facut un RMN sau CT cranian in urma traumatismului ?
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Dl Doctor Adrian Barna, Voi lua in considerare spusele dvs si voi vizita un osteopat. Multumesc frumos pentru raspuns
Dl, Doctor Petre Muresan. RMN nu am facut din cauza ca neurogolul pe care l-am consultat mi-a spus ca nu trebuie sa il fac iar doctorul de familie mi-a spus ca oricum nu voi avea niciun rezultat daca il voi face. Iar de CT cranian nu mi-a spus nimeni pana la Dvs. Va multumesc pentru raspunsuri imi voi face si aceste analize.
Va salut cu stima si respect.
Astept noutati de la dumneavoastra.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Buna ziua Dl. Doctor Petre Muresan, Va multumesc pentru interesul acordat.
Am contactat serviciul de asigurari al firmei unde lucrez, iar pt rmn si ct cranian, acestia au spus ca trebuie sa primeasca recomandare de la neurologie, abia pe urma vor putea sa imi faca aceste investigatii.
Acum astept sa merg la neurolog iar acesta sa trimita fisa.dupa revin cu noutati.
Va multumesc o zi buna in continuare.
Am contactat serviciul de asigurari al firmei unde lucrez, iar pt rmn si ct cranian, acestia au spus ca trebuie sa primeasca recomandare de la neurologie, abia pe urma vor putea sa imi faca aceste investigatii.
Acum astept sa merg la neurolog iar acesta sa trimita fisa.dupa revin cu noutati.
Va multumesc o zi buna in continuare.
Ma bucur ca ati facut progrese in realizarea investigatiilor.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa un accident rutier are pierderi de memorie
- 16Incompetenta medicala sau ghinion?
- 3dupa un accident de motocicleta... nu imi simt mana dreapta de la cot in jos
- 5Infectii urinare recurente
- 5Contuzie genunchi.
- 1Fractura mandibula
- 5Fractura de femur
- 3fractura tasare corp vertebral.. pot avea un copil?
- 4Fractura cominutiva de olecran
- 3dupa un accident rutier, m-am ales cu o splendida fractura de rotula
- 3lovitura la cap - accident de masina
- 3fractura subcondiliana
- 6fractura cap femural stang, fractura la nivelul sprancenei acetabulare stangi cu deplasare
- 6condromalacie rotuliana si de condil femural
- 7fractura femur...alungirea femurului
- 6Fractura Diafiza 1 3 Tibie
- 3Fractura apofiza transversa L5
- 11Cum scap de durerile de plex brahial?
Mai multe informații despre: Accidentul rutier
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: