Presoana cu Handicap
In urma unui accident rutier am suferit mai multe operatii si am ramas cu urmatoarele defieciente:pseudartroza 1/3 infectata tibie dreapta oparata cu defact osos peroneu drept, sechele dupa fractura 1/3 superioara femur drept deschisa oparata-reoperat extragere tija, coxartroza dreapta, redare mixta genuchi si glezna dreapta, scurtare membru inferior drept cu 3 cm, mers dificil schiopatat pe partea dreapta.As dori sa stiu dc m-as putea incadra in vreun tip de handicap?Va multumesc.
3 comentarii
Buna ziua!
Dpa criteriile actuale nu va incadrati ini nici un grad de handicap. Diagnosticele descrise, cele de pseudartroza sau sechele fractura sunt diagnostice de etapa. Acum va aflati in plin tratament, prin urmare nu se poate trage o concluzie din punct de vedere functional.
Oricum, ultimul cuvant il are Comisia de expertiza.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Dpa criteriile actuale nu va incadrati ini nici un grad de handicap. Diagnosticele descrise, cele de pseudartroza sau sechele fractura sunt diagnostice de etapa. Acum va aflati in plin tratament, prin urmare nu se poate trage o concluzie din punct de vedere functional.
Oricum, ultimul cuvant il are Comisia de expertiza.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Buna ziua!
In urma accidentului cate zile de spitalizare ati avut?Ma refer strict la cele de spitalizare, nu si cele de ingrijire ambulatorie.Din punctul meu de vedere, aveti anumite drepturi in urma acestui accident.Imi puteti lasa datele dvs pentru a va contacta sa va pot explica in ce consta drepturile dvs.
Multumesc,
Ioana.
In urma accidentului cate zile de spitalizare ati avut?Ma refer strict la cele de spitalizare, nu si cele de ingrijire ambulatorie.Din punctul meu de vedere, aveti anumite drepturi in urma acestui accident.Imi puteti lasa datele dvs pentru a va contacta sa va pot explica in ce consta drepturile dvs.
Multumesc,
Ioana.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fractura cominutiva de talus
- 6fractura de tibie si peroneu in urma unui accident rutier. Mai pot face sport?
- 3fractura tasare corp vertebral.. pot avea un copil?
- 4Fractura cominutiva de olecran
- 10Accident rutier, operatie mana. Suruburile le pot tine in mana sau trebuie scoase?
- 3fractura subcondiliana
- 4Fractura col femural
- 6fractura cap femural stang, fractura la nivelul sprancenei acetabulare stangi cu deplasare
- 9extractie tija zavorata rush
- 5Fractura de gamba bilateral deschisa
- 1am un picior mai lung in urma unui accident rutier
- 4dureri dupa operatia de scoatere a materialului de osteosinteza
- 5Recuperare postoperatorie fractura col femural
- 6Genunchi blocat dupa opetatie de femur
- 2Fractura Cominutiva femur
- 5Prolia - E buna pentru formarea calusului?
- 2Inegalitate membre
- 2Instabilitate picior drept dupa operatia de femur
- 5Operatie la femur
- 1Operație ruptură de femur
Mai multe informații despre: Accidentul rutier fractura de femur
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: