Implant?
Bună ziua.
Aş dori si eu puţin ajutor dacă se poate.
Am avut un accident auto în care iubita mea a ieşit cu un picior şi bazinul fracturat. A făcut operaţie iar la 1 an şi jumătate aproximativ i-a căzut un dinte (ni s-a spus că din cauza lipsei de calciu, datorată fracturii care a "supt" tot calciul din corp). Dintele în cauză este din partea de sus, stânga, primul dinspre măsele.Cel care se află înaintea acestuia este cariat.Care este cea mai bună soluţie? Să se facă implant? Nu prea dispunem de bani aşa că nu ne permitem, costă cam mult ptr noi. Am auzit ceva de genul: se îmbracă dintele cariat, prima măsea şi automat şi dintele lipsă. Aştept şi eu un răspuns dacă se poate.
Vă mulţumesc.Èšin să menţionez că sunt din Târgovişte.Dacă mai este cineva pe aici din această localitate şi a făcut vreo lucrare undeva, fiind mulţumit de aceasta, îl rog să-mi spună numele doctorului sau cabinetului unde a fost.
O zi bună în continuare vă doresc.
Cu stimă şi respect,
Robert.
Aş dori si eu puţin ajutor dacă se poate.
Am avut un accident auto în care iubita mea a ieşit cu un picior şi bazinul fracturat. A făcut operaţie iar la 1 an şi jumătate aproximativ i-a căzut un dinte (ni s-a spus că din cauza lipsei de calciu, datorată fracturii care a "supt" tot calciul din corp). Dintele în cauză este din partea de sus, stânga, primul dinspre măsele.Cel care se află înaintea acestuia este cariat.Care este cea mai bună soluţie? Să se facă implant? Nu prea dispunem de bani aşa că nu ne permitem, costă cam mult ptr noi. Am auzit ceva de genul: se îmbracă dintele cariat, prima măsea şi automat şi dintele lipsă. Aştept şi eu un răspuns dacă se poate.
Vă mulţumesc.Èšin să menţionez că sunt din Târgovişte.Dacă mai este cineva pe aici din această localitate şi a făcut vreo lucrare undeva, fiind mulţumit de aceasta, îl rog să-mi spună numele doctorului sau cabinetului unde a fost.
O zi bună în continuare vă doresc.
Cu stimă şi respect,
Robert.
4 comentarii
Nu sunt stomatolog, dar din proprie experienta iti spun ca nu e musai sa faca implant. Se trateaza caria din vecinatate, se poate face peste cel lipsa "punte". E adevarat ca poate se va lucra si la un dinte sanatos din vecinatatea celui lipsa, dar dentistul stie mai bine care sunt obtiunile. Deci stati linistiti, nu e musai un implant, cu atat mai mult daca are probleme la nivelul oaselor gingivale.
Sanatate!
Sanatate!
Mulţumesc pentru răspunsul prompt ecletica. Ai cumva vreo idee cam cât m-ar costa această metodă sau... poate îmi mai răspunde cineva. Oricum eu îţi mulţumesc.
O zi bună în continuare.
O zi bună în continuare.
Cu tot dragul,
Nu stiu cat mai e acum o asemenea lucrare, dar sfatul meu e sa mearga la doi dentisti sa intrebe cat ar fi, desi s-ar putea sa plateasca consultatia, , , , Nu stiu cum e la voi dar in Bucuresti sunt sensibil diferite preturile de la cabinete. Oricum, va conta si materialul din care se va face lucrarea pentru cei trei dinti.
Numai Bine!
Nu stiu cat mai e acum o asemenea lucrare, dar sfatul meu e sa mearga la doi dentisti sa intrebe cat ar fi, desi s-ar putea sa plateasca consultatia, , , , Nu stiu cum e la voi dar in Bucuresti sunt sensibil diferite preturile de la cabinete. Oricum, va conta si materialul din care se va face lucrarea pentru cei trei dinti.
Numai Bine!
Buna seara!
Desi a trecut ceva timp de la accidentul dvs., as vrea sa va ajut mentionandu-va ca prietena dvs.avea si are anumite drepturi fiind un accidentat in aceasta tara.Nu stiu daca cunoasteti exact ce drepturi si beneficiii.Ca sa va pot ajuta am nevoie de mici inforimatii in legatura cu ce a patit.In urma accidentului cate zile de spitalizare a avut?Ma refer strict la cele de spitalizare, nu si cele de ingrijire ambulatorie.Din punctul meu de vedere, are anumite drepturi in urma acestui accident, drepturi banesti ce o ajuta foarte mult sa isi recapete sanatatea si reparand problemele cauzate de accident.Imi puteti lasa datele dvs pentru a va contacta sa va pot explica in ce consta drepturile dvs.
Multumesc,
Ioana.
Desi a trecut ceva timp de la accidentul dvs., as vrea sa va ajut mentionandu-va ca prietena dvs.avea si are anumite drepturi fiind un accidentat in aceasta tara.Nu stiu daca cunoasteti exact ce drepturi si beneficiii.Ca sa va pot ajuta am nevoie de mici inforimatii in legatura cu ce a patit.In urma accidentului cate zile de spitalizare a avut?Ma refer strict la cele de spitalizare, nu si cele de ingrijire ambulatorie.Din punctul meu de vedere, are anumite drepturi in urma acestui accident, drepturi banesti ce o ajuta foarte mult sa isi recapete sanatatea si reparand problemele cauzate de accident.Imi puteti lasa datele dvs pentru a va contacta sa va pot explica in ce consta drepturile dvs.
Multumesc,
Ioana.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dupa un accident de motocicleta... nu imi simt mana dreapta de la cot in jos
- 4episod pshihotic
- 77Implant masea dupa cat timp se poate face?
- 9Accident rutier-politraumatism.urgent sfaturi
- 7riscuri la implanturi
- 3Implant dentar - resturi extractie premolar
- 1se poate face un implant?
- 1am dureri dupa 2 luni de la implanturile dentare
- 4cum poti alege cel mai bun implant?
- 2implant cu 'dinte natural'
- 3Fractura clavicula
- 5Fractura de gamba bilateral deschisa
- 1am un picior mai lung in urma unui accident rutier
- 6Implantul dentar poate inlocui aparatul dentar?
- 6Implant dentar in spatiu mic
- 1Implant dentar - un punct negru si pe lateral sânge de dimensiune unei înțepături de ac
- 2Proteză pe capse pe implanturi
- 2Implant dentar la 0.5 mm de nervul alveolar inferior
- 1Alternative la sistemul "All-On-X" ?
Mai multe informații despre: Accidentul rutier implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: