Masea extrasa
![demiroman](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Intrebare:
In urma extractiei unei masele, ultima sus pe stanga(va rog sa scuzati exprimarea!) eu simt o bucatica de os sau masea, nu stiu ce-o fi, care efectiv zgarie la atingere. Cum extractiile precedente au avut loc in timpuri demult uitate, eu chiar nu mai stiu daca-i normal asa sau altfel. Este osul maxilarului sau rest de masea?
Va multumesc foarte frumos!
In urma extractiei unei masele, ultima sus pe stanga(va rog sa scuzati exprimarea!) eu simt o bucatica de os sau masea, nu stiu ce-o fi, care efectiv zgarie la atingere. Cum extractiile precedente au avut loc in timpuri demult uitate, eu chiar nu mai stiu daca-i normal asa sau altfel. Este osul maxilarului sau rest de masea?
Va multumesc foarte frumos!
2 comentarii
![Dr. Nitu Andreea-Diana](/arata_img.php?img=cont_41477.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
buna ziua! nu, nu este normal. este posibila oricare din cele doua variante: rest din molar ramas neextras sau o exostoza ( margine osoasa ramasa neacoperita de gingie prin vindecare)
in urma cu cat timp s-a facut extractia?
mergeti pentru un control la medicul care v-a extras molarul!
in urma cu cat timp s-a facut extractia?
mergeti pentru un control la medicul care v-a extras molarul!
![demiroman](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Multumesc foarte frumos pentru raspuns!
Extractia a avut loc pe data de 1 octombrie 2014. Intre timp, pe 27 octombrie acel "nu stiu ce" s-a desprins de la sine, iar in acest moment nu mai am niciun rest de masea proprie sau (poate) de resturi din costructia care a fost pe radacina acelei masele, sau orice o fi fost ce-a fost(mister!!!). Si abia acum nu mai sangereaza la periaj.Sper ca se vindeca in totalitate si bine.
Extractia a avut loc pe data de 1 octombrie 2014. Intre timp, pe 27 octombrie acel "nu stiu ce" s-a desprins de la sine, iar in acest moment nu mai am niciun rest de masea proprie sau (poate) de resturi din costructia care a fost pe radacina acelei masele, sau orice o fi fost ce-a fost(mister!!!). Si abia acum nu mai sangereaza la periaj.Sper ca se vindeca in totalitate si bine.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49extractie dentara din partea dreapta jos
- 9probleme premolar si o masea
- 4Inflamatie obraz la o saptamana dupa extractia dentara!
- 1Extractie la toti dintii din fata
- 1masea extrasa gresit si pusa la loc
- 2extractie molari minte inclusi - probleme
- 4imi este frica tare de extractie unei masele
- 5Dinte extras
- 1Se poate face ceva cu dintele acesta?
- 0complicatii dupa extractie
- 2Dupa extragerea dentara
- 1Dupa extractie molar de minte inclus..
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 4Extracție măsea de minte
- 4Extractie incisiv superior
- 3Extracție măsea de minte
- 1Extracție radacina masea
- 1Îngrijirea zonei după extracția dentară
- 2Extractie molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: