Masea extrasa
Intrebare:
In urma extractiei unei masele, ultima sus pe stanga(va rog sa scuzati exprimarea!) eu simt o bucatica de os sau masea, nu stiu ce-o fi, care efectiv zgarie la atingere. Cum extractiile precedente au avut loc in timpuri demult uitate, eu chiar nu mai stiu daca-i normal asa sau altfel. Este osul maxilarului sau rest de masea?
Va multumesc foarte frumos!
In urma extractiei unei masele, ultima sus pe stanga(va rog sa scuzati exprimarea!) eu simt o bucatica de os sau masea, nu stiu ce-o fi, care efectiv zgarie la atingere. Cum extractiile precedente au avut loc in timpuri demult uitate, eu chiar nu mai stiu daca-i normal asa sau altfel. Este osul maxilarului sau rest de masea?
Va multumesc foarte frumos!
2 comentarii
buna ziua! nu, nu este normal. este posibila oricare din cele doua variante: rest din molar ramas neextras sau o exostoza ( margine osoasa ramasa neacoperita de gingie prin vindecare)
in urma cu cat timp s-a facut extractia?
mergeti pentru un control la medicul care v-a extras molarul!
in urma cu cat timp s-a facut extractia?
mergeti pentru un control la medicul care v-a extras molarul!
Multumesc foarte frumos pentru raspuns!
Extractia a avut loc pe data de 1 octombrie 2014. Intre timp, pe 27 octombrie acel "nu stiu ce" s-a desprins de la sine, iar in acest moment nu mai am niciun rest de masea proprie sau (poate) de resturi din costructia care a fost pe radacina acelei masele, sau orice o fi fost ce-a fost(mister!!!). Si abia acum nu mai sangereaza la periaj.Sper ca se vindeca in totalitate si bine.
Extractia a avut loc pe data de 1 octombrie 2014. Intre timp, pe 27 octombrie acel "nu stiu ce" s-a desprins de la sine, iar in acest moment nu mai am niciun rest de masea proprie sau (poate) de resturi din costructia care a fost pe radacina acelei masele, sau orice o fi fost ce-a fost(mister!!!). Si abia acum nu mai sangereaza la periaj.Sper ca se vindeca in totalitate si bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme extractie molar minte
- 2extractia dentara
- 8Infectie post-operator extractie masea de minte
- 7durere post extractie
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 5cand se poate face implantul?
- 3extractie masea granulom
- 2extractie masea
- 3extractie masea de minte
- 2Extracție Masea
- 2Extracție de maseaua