Dureri de spate continue.. chiar si dupa tratament
Dupa trei luni de tratament cu injectii alifii si pastile, de toate felurile durerile continua.L-a inceput a fost numai durerea de mijloc dar dupa o perioada, nu stiu daca are vreo legatura, am o durere la mana stanga cu tot cu omoplat.Durerea a inaintat treptat incepand de la umar pana cand mi-a cuprins toata mana.In ultima perioada (in unele pozitii)simt furnicaturi in degete.Deci mijlocul si mana stanga.Doctorii de aici(atena grecia )nu mi-au recomandat nici o radigrafie, nimeni nu mi-a spus concret despre ce e vorba.VA ROG SA-MI DATI UN SFAT!..., sa stiu si eu de unde sa incep
6 comentarii
deci amortelile pe care le resimtiti in mana se datoresc iritarii radacinilor nervoase, sau nervilor de la membrul superior.Eu va recomand un masaj cervical zdravan(nu mangaiati zona cervicala).
Iar durerile de spate sunt de aceeasi cauza, neurologica.Incercati tot un masaj zdravan, langa coloana, in zona respectiva.
Cu multa incredere puteti incerca/
Iar durerile de spate sunt de aceeasi cauza, neurologica.Incercati tot un masaj zdravan, langa coloana, in zona respectiva.
Cu multa incredere puteti incerca/
am 15 ani dar dupa un efort sporit al spatelui simpt o durere in partea de jos a coloaneisi chiar am senzatia de paralizie;de obicei cand tin genunchi drepti si ma aplec ajung cu palmele pamant dar cand am durerea nu ajund nici in dretul genunchilor.as dori sa stiu ce diagnostic imi puteti da si ce ma sfatuti sa fac in continuare.multumesc
buna, sper sa ma puteti ajuta, fac handbal de 6 ani la un meci am dat cu mana tare in adversar si mi s-a miscat de la loc putin, dar am cotinuat sa joc desi ma durea dar nu foarte tare. a doua zi am mers la antrenament is nu am putut face deoarece cand fortam mai tare bratul ma durea. Am facut 6 zile fizioterapie si 4 acupunctura mi s-a atenuat putin durerea.dar tot nu e bine ma doare si nu pot da cu fortza tare la poarta. e o durere inauntru nu la muschi! Va rog sa ma ajutati va multumesc !
Buna, Valerios
as dori sa stiu ce ai facut in continuare, am aceleasi simptome ca tine si nimeni nu ma ajuta sa rezolv problema.Sufar de 3 luni si plec de la doctor fara sa rezolv ceva.Acum sunt plecata din Romania si nu am asigurare, va trebui sa astept pana intra cardul de sanatate in vigoare. Poti sa-mi spui cum ai rezolvat tu problema?Multumesc mult de tot.
as dori sa stiu ce ai facut in continuare, am aceleasi simptome ca tine si nimeni nu ma ajuta sa rezolv problema.Sufar de 3 luni si plec de la doctor fara sa rezolv ceva.Acum sunt plecata din Romania si nu am asigurare, va trebui sa astept pana intra cardul de sanatate in vigoare. Poti sa-mi spui cum ai rezolvat tu problema?Multumesc mult de tot.
Ce tratamente luati pentru durere sau refacere nerv?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 4dureri de spate partea stanga
- 3Dureri de spate
- 8junghi in partea stanga sub omoplat
- 8Durere groaznica...
- 0Durere de spate in zona lombara
- 3Durere de spate in partea stanga a zonei lombare
- 7Durere chinuitoare in zona omoplatului drept
- 1Durere de spate
- 2durere spate partea dreapta
- 3de profesie sofer si are dureri de spate
- 2durere de spate in zona plamanilor!
- 1durere puternica omoplatul stang
- 3durere insuportabila de spate
- 2durere lombara care reapare mai ales când merg la fotbal
- 2durere in partea dreapta sub coasta si in spate
- 2Durere ascutita spate pana la genunchi
- 6Durere Spate
- 0Durere spate zona dreapta ( paralel cu partea dreapta a pieptului in fata )
Mai multe informații despre: Durere de spate omoplatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Lombalgia cronica nespecifica
- Durere de spate
- Maladia Sprengel - Omoplatul supraridicat congenital
- Protruzie discală
- Fracturile omoplatului
- Durere de spate
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
- Durere în omoplat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: