dorsolombalgii cronice mixte pe fond de deviatii oxiale arteriale.deficit functional mediu
buna ziua! imi cer scuze pt lungimea subiectului de discutie.acela este disgnoticul care mi s-a pus ieri...as dori, daca se poate, sa imi spuneti mai exact ce inseamna, si ce as putea face pt a vindeca asta. tocmai am dureri mari de spate. am primit fastum gel unguent, si Celecoxibum, capsule de 200 mg, timp de 10 zile.
Astept raspuns, va multumesc anticipat!!
Astept raspuns, va multumesc anticipat!!
3 comentarii
Dorsolombalgii inseamna dureri de spate la nivelul coloanei toracice si la shale.
Cronice, adica de multa vreme.
Mixte, adica din mai multe cauze.
"deviatii oxiale arteriale" - aici cred ca ati copiat gresit de pe bilet. probabil e vorba despre "deviaţii axiale" - adica coloana vertebrala e deviata de la pozitia normala.
"Deficit functional mediu" inseamna ca nu mai puteti face toate miscarile obisnuite ale coloanei (functionarea coloanei e afectata mediu - adica nici putin, nici foarte tare).
Deci diagnosticul primit este mai mult o descriere a ceea de simtiti dumneavoastra, iar tratamentul indicat este cel care se da in astfel de situatii. Luati-l cu incredere si feriti-va sa stati in pozitii care va deranjeaza, sau sa dormiti pe un pat care va deranjeaza.
Cronice, adica de multa vreme.
Mixte, adica din mai multe cauze.
"deviatii oxiale arteriale" - aici cred ca ati copiat gresit de pe bilet. probabil e vorba despre "deviaţii axiale" - adica coloana vertebrala e deviata de la pozitia normala.
"Deficit functional mediu" inseamna ca nu mai puteti face toate miscarile obisnuite ale coloanei (functionarea coloanei e afectata mediu - adica nici putin, nici foarte tare).
Deci diagnosticul primit este mai mult o descriere a ceea de simtiti dumneavoastra, iar tratamentul indicat este cel care se da in astfel de situatii. Luati-l cu incredere si feriti-va sa stati in pozitii care va deranjeaza, sau sa dormiti pe un pat care va deranjeaza.
multzumesc frumos de raspuns..sigur am copiat gresit de pe bilet :)
Buna ziua! Va scriu din Irlanda in speranta ca imi puteti oferi un sfat profesional adecvat. De vreo 5 luni am dureri la nivelul coloanei toracice ce radiaza si in partea superioara a stomacului. Am pierdut vreo 7kg in decurs de 8 luni, fara sa tin dieta. Am facut aici diferite investigatii, raze la plamini, endoscopie, analize de singe, EKG la inima, tomografie si nu a iesit nimic semnificativ.
Mi s-a spus ca am colon iritabil repet nu mi-au gasit nici un diagnostic, dar eu inca am dureri care se accentueaza mai ales seara
In speranta ca cineva ma va sfatui ce investigatii ar mai trebui facute multumesc anticipat.
Mi s-a spus ca am colon iritabil repet nu mi-au gasit nici un diagnostic, dar eu inca am dureri care se accentueaza mai ales seara
In speranta ca cineva ma va sfatui ce investigatii ar mai trebui facute multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ulcer fiere hemoroizi? stare generala ff proasta dimineata in general
- 2durere de spate
- 5este hernie de disc sau tot lombosciatica?
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 1dureri de spate
- 3dureri insuportabile de spate si nu numai
- 3Durere de spate; coloana
- 2dureri de spate
- 7Dureri de cap, spate, musculare, amorteli + Altele
- 5Antibioticele si menstruatia
- 1durere de spate si dureri musculare
- 1Durere de spate
- 1Dureri in zona ovarelor si a spatelui
- 2Dureri si analize
- 4Durere spate