am avut dureri mari de spate, in zona lombara in urma cu trei saptamani
cu 3 saptamani in urma, am avut dureri mari de spate, in zona lombara. in cca 2 zile ele s-au ameliorat dar au evoluat treptat in dureri pe piciorul drept. incepand de la coapsa, apoi genunchi, gamba iar la urma calcai. dupa asta durerile au disparut, dar am ramas cu sensibilitate groaznica la piciorul drept. mai exact, parca nu mai asculta comenzile date de creier. si mai mult, atunci cand trebuie sa-l folosesc pe nepregetite, se contracta shi imi pierd stabilitatea. dak poate sa ma ajute cineva. va rog din suflet
2 comentarii
sotul meu a avut o problema foarte asemanatoare si s-a dovedit ca de la o simpla discopatie i-a fost afectat nervul sciatic si asta a cauzat durerile de-a lungul piciorului ducand la o imobilitate temporara. dupa mai multe incercari ceea ce a dat rezultate au fost sedintele de masaj terapeutic timp de mai multe luni. sanatate
Ulterior am facut 3 RMN-uri, toraco-lombara, toraco-cervicala si cerebrala.
Fiecare a adus la lumina cate ceva, dar niciuna din afectiunile pe care le-au "demascat", nu par a fii cauza acestei parapareze spastice(acesta fiind diagnosticul pus intr-un final). sunt afectiuni mult prea minore ca sa poata intarii simptomatologia cazului meu. Sunt in mare dilema... si eu dar si medicii. Sa poata ascunde RMN-urile ceva de ochiii medicilor?!?am sa incerc si la spitalul militar din bucuresti... Credeti ca am mai multe sanse acolo?
Fiecare a adus la lumina cate ceva, dar niciuna din afectiunile pe care le-au "demascat", nu par a fii cauza acestei parapareze spastice(acesta fiind diagnosticul pus intr-un final). sunt afectiuni mult prea minore ca sa poata intarii simptomatologia cazului meu. Sunt in mare dilema... si eu dar si medicii. Sa poata ascunde RMN-urile ceva de ochiii medicilor?!?am sa incerc si la spitalul militar din bucuresti... Credeti ca am mai multe sanse acolo?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 4Durere lombara!!!
- 8Dureri de spate ce cedeaza cand iau antibiotice
- 3dureri zona genitala si spate
- 4durere de spate
- 14Stenoza canal vertebral?
- 1Dureri de cap si spate
- 2Simt o senzatie ciudata la spate in zona plamanilor
- 3Durere spate dreapta jos
- 4Dureri de spate.
- 0Durerea in zona lombara
- 2Durere ascutita spate pana la genunchi
- 2Durere insuportabila in zona bazinului.
- 2Durere de spate
- 1Durere toracica
- 0Dureri de spate de 2 sapt plus stări de rau
- 5Durere de spate
- 2Durere lombara
- 3Dureri de spate posibil cifoza
Mai multe informații despre: Durere de spate Durerea lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Lombalgia cronica nespecifica
- Durere de spate
- Protruzie discală
- Durere de spate
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
- Lombalgie - durerea în regiunea lombară
- Durerea de șale (dureri de mijloc sau durerea lombară)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: