Durere ascutita spate pana la genunchi
Buna seara! Am 25 de ani si pana acum nu am avut probleme cu spatele. In seara asta, in timp ce dadeam cu aspiratorul, am simtit o durere groaznica deasupra feselor (mai exact oasele de deasupra feselor), durere care s-a lasat in ambele picioare, pana la genunchi, nu reuseam sa ma ridic pt ca durerea era f ascutita, m-am cam speriat avand in vedere ca nu am avut probleme. Dupa un minut am reusit sa ma asez pe pat dar tot simteam intepaturi urate. Dupa aceea m-am.asezat in pat, iar durerea a persistat dar doar ca o durere usoara care se lasa in picioare, pana spre gambe, in ambele, si o.usoara amorteala pana in talpi, mai ales daca le tineam intinse. Zilele astea am stat mai mult in pat, intinsa si in sezut, am facut mai putina miscare, oare asta sa fie motivul? Sunt anxioasa si ma sperii la orice durere, mai ales ca citeam pe net despre hernii de disc, tumori etc si ma panichez tare. Mentionez ca nu pot lua orice medicament pt ca alaptez. Imi puteti recomanda niste exercitii si o explicatie a acestor dureri? Imi cer scuze pt textul lung. Multumesc anticipat.
2 comentarii
Buna ziua,
Este vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Prin urmare, logic, trebuie sa va adresati neurochirurgului.
Tratamentul este fie conservator (kineto-terapie, gimnastica medicala), fie chirurgical.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Prin urmare, logic, trebuie sa va adresati neurochirurgului.
Tratamentul este fie conservator (kineto-terapie, gimnastica medicala), fie chirurgical.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Multumesc mult pentru raspunsul prompt.
Aceasta hernie poate aparea asa din senin?Intreb asta pentru ca eu nu fac mare efort, dar mai car sacose uneori. Astazi am avut din nou o durere scurta ca o intepatura puternica deasupra feselor, dar fara sa se lase pe picioare, asta s-a intamplat cand m-am aplecat. O seara buna!
Aceasta hernie poate aparea asa din senin?Intreb asta pentru ca eu nu fac mare efort, dar mai car sacose uneori. Astazi am avut din nou o durere scurta ca o intepatura puternica deasupra feselor, dar fara sa se lase pe picioare, asta s-a intamplat cand m-am aplecat. O seara buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ulcer fiere hemoroizi? stare generala ff proasta dimineata in general
- 6Dureri de spate continue.. chiar si dupa tratament
- 6durere abdominala flanc drept si spate
- 3durere spate partea de sus
- 3Dureri de spate
- 3de cateva luni am o durere in spate, chiar sub omoplatul drept
- 2dureri de spate al 20 ani
- 6Dureri de stomac si in spate.
- 0Durere de spate
- 3Dureri de spate, sold, genunchi, ochi pe partea stanga.
- 0durere mare la spate
- 10dureri de spate
- 0durere de spate soldata cu indoierea pana la genunchi
- 0durere de spate si a umerilor
- 3Oboseala, transpiratii reci, dureri de spate, insomnie
- 3Probleme spate stanga
- 2Durere spate
- 0Durere de spate
- 1Durere spate. Ajutor!
- 2Intepaturi spate
Mai multe informații despre: Durere de spate Durerile de spate durerea de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: