DURERI DE SPATE
Buna seara d-le doctor mie mi s-a dat gabaran 300 1tb seara, si diclofenac tratul + dexametazona injectabil pt durere de spate am facut film a iesit la film- discreta pensare L4- L5, aplatizarea lordozei lombare fiziologice este diagnosticul -am ridicat ceva si acuzam durere de spate mare
Intrebarea este daca Gabaran 300 mg trebuiesa il iau 30 zile ca vad ca mi-a dat 30 pastile acum sectia sa inchis desfintat la spital si nu mai am pe cine intreba
are vreun efect daca intrerup brusc acest gabaran? il iau de 7 zile 1 pe zi seara dar daca nu mai am dureri si sunt bne nu as mai lua Ce se va intampla daca il opresc?
Intrebarea este daca Gabaran 300 mg trebuiesa il iau 30 zile ca vad ca mi-a dat 30 pastile acum sectia sa inchis desfintat la spital si nu mai am pe cine intreba
are vreun efect daca intrerup brusc acest gabaran? il iau de 7 zile 1 pe zi seara dar daca nu mai am dureri si sunt bne nu as mai lua Ce se va intampla daca il opresc?
1 comentarii
Buna seara!
D-voastra nu mi-ati precizat de fapt diagnosticul neurochirurgului, ci doar un rezultat radiologic oarecare, scris de catre un radiolog, si care nu are absolut nici o semnificatie intrinseca, in absenta examenului clinic neurochirurgical.
Prin urmare, mai intal consultati un neurochirurg.
Va sfatuiesc sa opriti imediat tratamentul cortizonic (dexametazona), care v-ar putea produce complicatii incredibile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
D-voastra nu mi-ati precizat de fapt diagnosticul neurochirurgului, ci doar un rezultat radiologic oarecare, scris de catre un radiolog, si care nu are absolut nici o semnificatie intrinseca, in absenta examenului clinic neurochirurgical.
Prin urmare, mai intal consultati un neurochirurg.
Va sfatuiesc sa opriti imediat tratamentul cortizonic (dexametazona), care v-ar putea produce complicatii incredibile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere in spate de o saptamana
- 50dureri de spate si de cap dupa rahianestezie
- 3dureri de spate urmate de arsuri
- 3dureri zona genitala si spate
- 1dureri de spate
- 8Ajutati-ma cu un diagnostic prezumtiv
- 3durere spate
- 0Durere de spate in partea omoplatului stang
- 6S-a aplecat putin si imediat i s-a facut rau, o doare spatele si nu se poate misca
- 7nu mai suport durerea, dar nimeni nu stie ce am...
- 2durere de ceafa, spate si febra
- 0durere de spate si a umerilor
- 0durere si troznire articulatii si spate
- 4Durere spate stanga sus
- 1Durere spate, ameteala, caldura, slabiciune
- 0Dureri de spate de 2 sapt plus stări de rau
- 1Durere lombara, cervicala si omoplat.
- 0Durere de spate
- 1Durere spate
- 0Durere spate - episoade
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: