Presiune în zona lombară
Simt o presiune în zona lombară care coboară spre osul bazinului jos înspre fese. Când stau în picioare mă clatin de pe un picior pe altul, am o usoară instabilitate si nu stiu dacă e doar de la lordoză sau pot fi alte complicații sau kilogramele în plus (am 82 kg si 1.68 sex feminin).
Este nevoie de fizioterapie pentru recuperare? Ce afectiune poate fi? Mentionez că nu sunt simptomele unei hernii de disc, nu am dureri care coboară pe picior, se simte ca un disconfort.
Este nevoie de fizioterapie pentru recuperare? Ce afectiune poate fi? Mentionez că nu sunt simptomele unei hernii de disc, nu am dureri care coboară pe picior, se simte ca un disconfort.
1 comentarii
Buna ziua,
Sindromul compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului lombar etc) se poate manifesta si printr-o simpla lombalgie (durere locala).
Desigur ca ar trebui sa renuntati la 20 kg, pentru a reduce solicitarea mecanica a coloanei vertebrale.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Sindromul compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului lombar etc) se poate manifesta si printr-o simpla lombalgie (durere locala).
Desigur ca ar trebui sa renuntati la 20 kg, pentru a reduce solicitarea mecanica a coloanei vertebrale.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2borelia sau borelioza, cum este corect?
- 5am o durere destul de persistenta in zona lombara, acelasi lucru simtindu-l si daca stau mult apleca
- 2durere lombara stanga flanc stang
- 3durere coloana zona lombara
- 2Dureri musculare in zona lombara
- 0Dureri lombare
- 0Durere lombara
- 2Durere insuportabila in zona bazinului.
- 0Hernie de disc?
- 0Durere de spate
- 7Ajutați-mă - dureri lombare groaznice
- 1Durere de spate
- 5Durere de spate
- 4Dureri de picior si spate
- 1Hernie de disc
- 1Durere lombară
- 0Dureri fizioterapie
- 0Dureri genunchi, spate, coate
- 0Durere lombara in partea dreapta in momentul in care ma aplec
- 0Examen radiografic coloana lombara - dureri