Presiune în zona lombară
Simt o presiune în zona lombară care coboară spre osul bazinului jos înspre fese. Când stau în picioare mă clatin de pe un picior pe altul, am o usoară instabilitate si nu stiu dacă e doar de la lordoză sau pot fi alte complicații sau kilogramele în plus (am 82 kg si 1.68 sex feminin).
Este nevoie de fizioterapie pentru recuperare? Ce afectiune poate fi? Mentionez că nu sunt simptomele unei hernii de disc, nu am dureri care coboară pe picior, se simte ca un disconfort.
Este nevoie de fizioterapie pentru recuperare? Ce afectiune poate fi? Mentionez că nu sunt simptomele unei hernii de disc, nu am dureri care coboară pe picior, se simte ca un disconfort.
1 comentarii
Buna ziua,
Sindromul compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului lombar etc) se poate manifesta si printr-o simpla lombalgie (durere locala).
Desigur ca ar trebui sa renuntati la 20 kg, pentru a reduce solicitarea mecanica a coloanei vertebrale.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Sindromul compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului lombar etc) se poate manifesta si printr-o simpla lombalgie (durere locala).
Desigur ca ar trebui sa renuntati la 20 kg, pentru a reduce solicitarea mecanica a coloanei vertebrale.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am o durere destul de persistenta in zona lombara, acelasi lucru simtindu-l si daca stau mult apleca
- 3Durere in regiunea lombara
- 11Dureri Bazin + Neputinta la aplecare
- 1Dureri in zona lombara, radiografie coloana vertebrala.
- 4durere de spate-genunchi
- 1Durere spate coloana lombara
- 0Durerea in zona lombara
- 0Mi-a intepenit spatele
- 0Durere de spate după o căzătură pe scări
- 3Sciatica... lombosciatica
- 1Durere lombara
- 2Durere ciudata de spate
- 2DVL III / IV cu radiculalgii si Exostoza platou genunchi
- 2Durere lombara
- 0Intrebare ref dureri lombare
- 0Dureri fizioterapie