Durere lombara

Buna ziua!
De aproximativ o săptămână la confrunt cu niște dureri la nivelul soldurilor/ deasupra fetelor care migrează cand pe stânga cand pe dreapta. La început am luat nurofen 200 mg isi făceau efectul dar durerea nu dispărea complet. Am contactat medicul și mi-a prescris aulin, care, la randul lui, nu a avut efect. Am luat diclofenac supozitoare si arcoxia, însă tot fara rezultat. Durerea e localizată acum în partea stângă pe sold, nu ma pot ridica din pat iar in picioare simt ca si cum mușchii de la spate sunt blocați și ca m-as arcui prea tare.
Ce as putea sa mai incerc pentru a trece durerea? Va multumesc!
De aproximativ o săptămână la confrunt cu niște dureri la nivelul soldurilor/ deasupra fetelor care migrează cand pe stânga cand pe dreapta. La început am luat nurofen 200 mg isi făceau efectul dar durerea nu dispărea complet. Am contactat medicul și mi-a prescris aulin, care, la randul lui, nu a avut efect. Am luat diclofenac supozitoare si arcoxia, însă tot fara rezultat. Durerea e localizată acum în partea stângă pe sold, nu ma pot ridica din pat iar in picioare simt ca si cum mușchii de la spate sunt blocați și ca m-as arcui prea tare.
Ce as putea sa mai incerc pentru a trece durerea? Va multumesc!
1 comentarii

Nu așa se procedează. Să tot luați medicamente și să constatați că problema nu se rezolvă. Trebuie mers la medic. Acesta pune un diagnostic și primiți tratamentul corect.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dureri puternice in zona lombara si la soldul drept.
- 8Lovitura la un meci de fotbal cu ghenunchiul in zona lombara
- 12hidronefroza
- 18Dureri la baza coloanei bazin piciorul drept!
- 3Durere zona lombara
- 0dureri lombare si amorteli ale picioarelor
- 0Interpretare rezultat
- 5Dureri coloana - interpretari radiografie
- 2Durere insuportabila in zona bazinului.
- 0Hernie de disc?
- 0Durere de spate
- 0Dureri ( arsuri)lombare cu radiere in membrele inferioare
- 0Mi-a intepenit spatele
- 1Durere de spate
- 1Durere zona lombara
- 2DVL III / IV cu radiculalgii si Exostoza platou genunchi
- 5Durere de spate
- 0Dureri genunchi, spate, coate
Mai multe informații despre: Durerile lombare Durerea lombara durere lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: