durere picior stang

Buna ziua,
tatal meu, in varsta de 72 ani- sufera de HTA grad II, cardiopatie ischemica cronica-, de aproape 7 saptamani are piciorul stang amortit si simte dureri sub forma de pusee in degetul mare al acestuia. A fost internat doua saptamani in spital, timp in care i s-au facut analize si un RMN, diagnosticul fiind de lombosciatica L5 stanga algoparestezica, coxartroza bilaterala, spondilodiscartroza DL cu rahialgie. Desi urmeaza tratament de peste trei saptamani, piciorul este in continure amortit iar durerile persista. In plus, acum doua saptamani i-a curs sange intre degete, din degetul mare si a ramas o rana sub forma circulara, cu diametrul de 7-8 mm, care nu da semne de vindecare. Mentionez ca piciorul nu si-a schimbat culoarea si nici nu este umflat.
tatal meu, in varsta de 72 ani- sufera de HTA grad II, cardiopatie ischemica cronica-, de aproape 7 saptamani are piciorul stang amortit si simte dureri sub forma de pusee in degetul mare al acestuia. A fost internat doua saptamani in spital, timp in care i s-au facut analize si un RMN, diagnosticul fiind de lombosciatica L5 stanga algoparestezica, coxartroza bilaterala, spondilodiscartroza DL cu rahialgie. Desi urmeaza tratament de peste trei saptamani, piciorul este in continure amortit iar durerile persista. In plus, acum doua saptamani i-a curs sange intre degete, din degetul mare si a ramas o rana sub forma circulara, cu diametrul de 7-8 mm, care nu da semne de vindecare. Mentionez ca piciorul nu si-a schimbat culoarea si nici nu este umflat.
4 comentarii

Simptomele arata clar ca problema este legata de sange si nu este de la nervi sau sciatica. Sa mearga cat mai repede la un medic homeopat bun. Exista remedii care pot ameliora aceste probleme. Alt solutie nu cred ca exista.

Buna ziua!
Am 27 de ani, 1, 80 si 80 kg.
Am o problema la piciorul stang, durerea este intre baza degetelor si glezna, usor umflat, ma doare doar cand merg, este usor umflat... Mi s-a pus diagnostic platfus. Am incercat varianta aceea cu amprenta labei piciorului si mie nu mi se pare ca ar fi platfus...
V-as ruga daca imi puteti da si mie un raspuns referitor la problema pe care o am.
Va mltumesc
Am 27 de ani, 1, 80 si 80 kg.
Am o problema la piciorul stang, durerea este intre baza degetelor si glezna, usor umflat, ma doare doar cand merg, este usor umflat... Mi s-a pus diagnostic platfus. Am incercat varianta aceea cu amprenta labei piciorului si mie nu mi se pare ca ar fi platfus...
V-as ruga daca imi puteti da si mie un raspuns referitor la problema pe care o am.
Va mltumesc

Buna ziua!
Asa cum deja stiti foarte bine, imi este absolut imposibil sa va diagnostichez fara un examen clinic direct.
Nu cred ca este vorba despre platfus, care este in 99, 99% din cazuri doar o problema estetica, fara implicatii functionale (suferinte).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Asa cum deja stiti foarte bine, imi este absolut imposibil sa va diagnostichez fara un examen clinic direct.
Nu cred ca este vorba despre platfus, care este in 99, 99% din cazuri doar o problema estetica, fara implicatii functionale (suferinte).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Laba piciorului umflata - nedureros
- 64dupa o zi in care am mers mult, seara ma dor foarte tare picioarele
- 56durere picior drept
- 3dureri de picioare
- 5tendinita?
- 5Durere picior stang de cateva zile
- 5dureri laba piciorului drept - degetele 3-4
- 1Durere picior drept
- 1Dureri in labele picioarelor
- 11greata, lipsa totala a poftei de mancare, durere de picioare, in special zona genunchi
- 4durere de picioare de la genunchi in jos
- 1durerea intepatoare cvadriceps
- 11piciorul stang mai gros decat dreptul vizibil
- 5Dureri noaptea la scobitura piciorului stâng
- 22Durere laba piciorului- partea de deasupra, numai la miscare
- 1Durere gamba piciorului
- 3Dureri membru inferior - laba piciorului
- 1Am nevoie de un sfat neurologic
- 9Tensiune gamba -> Picior Drept
- 3Osteomul osteoid la nivel lombar (L4)
Mai multe informații despre: Durerea la picior varstnicii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: