Tatal meu este bolnav
Buna seara!Scriu acest topic cu un nod in gat..Tatal meu de vreo 2 zile acuza dureri de spate care se accentueaza in partea dreapta, aceasta durere se localizeaza in zona lombara
Cand merge schiopateaza iar cand se ridica de pe scaun se chinuie deoarece il doare.Eu am crezut initial ca este o problema la ficat deoarece el bea in fiecare zi in jur de 2 beri la 2 litri.Am incercat si eu si mama sa ii explicam sa lase bautura si sa mearga la doctor dar el a spus ca este complet sanatos si nu are nevoie de tratament.Anul trecut a fost diagnosticat cu trahicardie si imi este frica sa nu fie o problema la inima toata aceasta treaba.Astazi am mai observat ca are mana dreapta putin umflata, la fel si piciorul stang.Repet ca nu vrea sa mearga la doctor, durerile s-au accentuat de cand a inceput sa zugraveasca apartamentul.
Multumesc anticipat!
Cand merge schiopateaza iar cand se ridica de pe scaun se chinuie deoarece il doare.Eu am crezut initial ca este o problema la ficat deoarece el bea in fiecare zi in jur de 2 beri la 2 litri.Am incercat si eu si mama sa ii explicam sa lase bautura si sa mearga la doctor dar el a spus ca este complet sanatos si nu are nevoie de tratament.Anul trecut a fost diagnosticat cu trahicardie si imi este frica sa nu fie o problema la inima toata aceasta treaba.Astazi am mai observat ca are mana dreapta putin umflata, la fel si piciorul stang.Repet ca nu vrea sa mearga la doctor, durerile s-au accentuat de cand a inceput sa zugraveasca apartamentul.
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua,
Poate fi o problema hepatica, renala, cardiaca etc.
Prin urmare, nu este o problema ortopedica (aparat locomotor), ci o problema de medicina interna.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi o problema hepatica, renala, cardiaca etc.
Prin urmare, nu este o problema ortopedica (aparat locomotor), ci o problema de medicina interna.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri de mijloc
- 13De o sapatamana: dureri lombare, mictiuni dureroase, dureri abdominale, inghinale si articulare
- 0durere in zona lombara
- 6Durere lombara cu iradiere in zona pelvina
- 1dureri lombare
- 1durere lombara
- 4Probleme cu incheieturile membrelor si coloana vertebrala
- 5ce trebuie sa fac pentru zona cervicala?!
- 1Dureri in zona lombara, radiografie coloana vertebrala.
- 6Dureri lombare
- 5Dureri coloana - interpretari radiografie
- 0Dureri lombare si cervicale
- 1Lombosciatica
- 3As dori sa aflu în care stadiu se află problemele mele reumatice
- 3Sciatica... lombosciatica
- 2DVL III / IV cu radiculalgii si Exostoza platou genunchi
- 2Durere lombara
- 0Dureri zona lombara
- 6Este vorba despre fibromialgie?
Mai multe informații despre: Durerile lombare Durerea lombara durere lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: