Dureri in zona lombara, radiografie coloana vertebrala.

Buna Ziua.. Din luna octombrie ma tot doare spatele jos, in zona lombara foarte tare, mi-i greu sa ma ridic, la orice miscare a picioarelor fiind intinsa ma doare foarte tare. Am facut o radiografie, si se spun urmatoarele : - incipiente modificari degerative spondilozice cervical inferior cu osteofitoza marginala, pe fond de discopatue c5-c6-c7, cu pensarea spatiilor intervertebrale. - inversarea curburii fiziologice in plan sagital - tulburare de statica vertebrala cu discreta scolioza dorso-lombara dextroconvexa si accentuarea cifozei dorsale fiziologice in plan sagital - modificari spondilozice incipiente cu osteofitoza marginala anterioara - discopatie lombo-sacrara cu pensarea spatiilor intervertrebrale l4-l5 si l5- s1, reducerea lordozei lombare in plan sagital. Va multumesc.
1 comentarii

Examen clinic medic Reumatolog, faceti la el un dosar si el va urmareste evolutia si va spune ce trebuie facut. Intai va face el insusi examenul clinic, apoi vede analize.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ficatul sau problema lombara !!! Va rog raspundeti'mi
- 3anomalii ale scaunului, dureri lombare
- 5de un an am inceput sa am niste dureri in zona lombara si care inca mai persista
- 8Durere lombara care persista
- 26dureri lombare si de bazin
- 4Durere zona lombara
- 3durere zona lombara amorteala si furnicaturi tot membru stang
- 1Durere lombara si hernie de disc?
- 0raport medical coloana lombara
- 1durere lombara
- 4durere de spate-genunchi
- 5Interpretare radiografie coloana vertebrala toraco-lombo-sacrala+articulatii sacro-iliace
- 0Durerea in zona lombara
- 1Tatal meu este bolnav
- 2DVL III / IV cu radiculalgii si Exostoza platou genunchi
- 5Durere de spate
- 2Durere lombara
Mai multe informații despre: Durerile lombare Durerea lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: