Dureri de cap
Buna seara! Acum 3 luni am nascut, iar de atunci nu mi.am revenit, am ameteli puternice, dureri de cap, senzatie de usturime in cap, intepaturi, specific ca am facut si tomograf si mi.a iesit bine, doar chisturi la maxilar, dr orl mi.a zis ca s.ar putea sa am o nevralgie, analizele la sange sunt bune, dpdv endocrinologic la fel, de la diabet mi.au zis la fel, ginecolgul iar la fel..unde ma indrumati sa merg?
4 comentarii
Va recomand sa consultati un medic neurolog.
Dr Petre Muresan
Dr Petre Muresan
Noi tratam astfel de cazuri prin tehnici naturiste si merge foarte bine. Va recomand si dumneavoastra aceasta cale.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Durerile de cap au foarte multe cause posibile.
Eu dupa 20 de ani am gasit cauza la mine dar fara sa merg la doctori.
Doctorii folosesc sabloane si chimicale care nu fixeaza problema, o vopsesc doar.
Cauze:
1) tensiune sanguine (eliminati stress, mancati sanatos: legume verzi, nuci, magnesiul, potasiul si vitaminele C, K, E sunt critice pentru o tesiune buna)
2) eliminate factori de stress chimic (aer curat, VOC - substante volatile, fumat, praf
3) eliminate factori EMF (electro magnetic field), nu folositi celularul langa cap cand vorbiti la el, stati departe de becuri neon
4) testati ca ati putea fi alergica la anumite macaruri care pot da dureri de cap, exemplu: Tyramine da dureri de cap la tine:
Surse de tyramine: ciocolata / avocado super ripe /- vin rosu / branza veche / banana super copata
5) Cafeina la unele personae da dureri de cap (eliminate: ciocolata, cafea)
6) somnul de slaba calitate, incercati sa dormiti (sa fiti in pat) zilnic intre 10PM si 2AM, nu sariti peste aceasa perioda crirtica de somn.
Mai sunt si alte cause dar astea ar fi principale.
Daca postul credeti ca v-a fost de folost va rog sa bifati ca atare (degetul in sus).
Eu dupa 20 de ani am gasit cauza la mine dar fara sa merg la doctori.
Doctorii folosesc sabloane si chimicale care nu fixeaza problema, o vopsesc doar.
Cauze:
1) tensiune sanguine (eliminati stress, mancati sanatos: legume verzi, nuci, magnesiul, potasiul si vitaminele C, K, E sunt critice pentru o tesiune buna)
2) eliminate factori de stress chimic (aer curat, VOC - substante volatile, fumat, praf
3) eliminate factori EMF (electro magnetic field), nu folositi celularul langa cap cand vorbiti la el, stati departe de becuri neon
4) testati ca ati putea fi alergica la anumite macaruri care pot da dureri de cap, exemplu: Tyramine da dureri de cap la tine:
Surse de tyramine: ciocolata / avocado super ripe /- vin rosu / branza veche / banana super copata
5) Cafeina la unele personae da dureri de cap (eliminate: ciocolata, cafea)
6) somnul de slaba calitate, incercati sa dormiti (sa fiti in pat) zilnic intre 10PM si 2AM, nu sariti peste aceasa perioda crirtica de somn.
Mai sunt si alte cause dar astea ar fi principale.
Daca postul credeti ca v-a fost de folost va rog sa bifati ca atare (degetul in sus).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Sindrom vertiginos
- 2Ochii - dureri in spatele capului
- 1Ajutati-ma! ameteli foarte mari, dureri de cap cu greturi, confuzie si nu pot suporta lumina
- 0Dureri de cap, presiune
- 11Neuritis vestibularus
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 0Senzația de ochi greu, nisip in ochi pe partea dreaptă
- 0Dureri ceafa
- 1Senzatie de presiune in crestetul capului, ameteala stand jos, la calculator
- 3Durerea de cap intensă
- 0Dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 0Dureri de cap trecatoare.
- 4Ajutați-mă. Am 6 luni de când simt un fel de ameteala continua.
- 4Ameteli, tinitus, dureri cap
- 6Ameteli, tinitus, dureri de cap
- 1Dureri de stomac și de cap
- 1Cefalee, putina ameteala, vedere mai slaba (pt 3-5 zile, apoi trece, iar in 4 saptamani).
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
Mai multe informații despre: Chisturile oaselor maxilare cefalee si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: