Ameteli si presiune la tample si frunte

03-12-2020
Sirghe Daniel
Nu este medic/terapeut
Sirghe Daniel
Buna ziua, am 23 de ani, 1.79, 70kg.
Incepand cu luna ianuarie, au inceput sa ma ia niste ameteli foarte puternice, dureri mari de tample, ca si cum as acea cuie infipte in ele, plus o presiune constanta pe frunte. Imi e destul de greu sa imi fac majoritatea activitatilor, sunt student si am mult de invatat, dar asta nu m-a stresat niciodata, o fsc cu mare placere, pentru ca reusesc sa o combin cu placutul. Simt ca si cum nu ma pot concentra si ochii mi se usuca de multe ori. Am fost la 3 medici oftalmologi si acestia au spus ca nu e absolut nimic, mi s-au dat niste picaturi, ok, ochii si-au revenit oarecum. Dar nu asta era problema.
Apoi am facut un RMN la cervicala, unde mi s-a spus cam am mici protruzii, si putin deshidratat, dar doctorul a spus ca ceea ce am eu la coloana nu poate provoca asa simptome, e doar ceva banal ce poate fi remediat printr-o perna ortopedica si exercitii. Facut, am cumparat perna si fac iarasi sport dar nimic, totul e ca inainte.
Abia acum 2 saptamani am fost la ORL, iar doctorul m-a diagnosticat cu sinuzita cronica si alergica. Am inceput sa iau tratamentul dar nimic..dupa o saptamana de pastile iar a inceput totul.
Precizez ca am facut toate analizele la sange plus control neurologic, unde mi-a verificat circulatia sangelui catre creier, iar totul a iesit foarte bine
Va rog sa ma ajutati, ce sa mai fac..e deja un an de cand tot incerc sa rezolv aceasta problema. Oare chiar e aceasta sinuzita asa de persistenta? Incat sa nu treaca nici pe timpul verii?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: