Neuritis vestibularus
Locuiesc in Germania am fost la ORL mi a descoperit, , după ce am avut dureri de cap țiuit in ureche si amețeli ușoare ca am urechea interioară unde e nerviul
Echilibrului cu circulația slăbită si mi sa dat sa fac Prednisolon infusii. Durerile de cap au trecut, rămâne o ușoară amețeala țiuitul e mai puțin.mai a trecut cineva prin așa ceva? Mi sa făcut și testul de caldura in urechi și Menționez ca am fost și la neurolog, CT și Doppler Sonografie tot e ok neurologic !
Echilibrului cu circulația slăbită si mi sa dat sa fac Prednisolon infusii. Durerile de cap au trecut, rămâne o ușoară amețeala țiuitul e mai puțin.mai a trecut cineva prin așa ceva? Mi sa făcut și testul de caldura in urechi și Menționez ca am fost și la neurolog, CT și Doppler Sonografie tot e ok neurologic !
11 comentarii
Starea circulatiei cerebrale, calitatea auzului, vderea, memoria, Toate au legatura cu Calitatea sangelui care circula in corp
Sangele se face in INtestine si ficat.. din ce puneti DVS in farfurie si pahar
in concluzie.. Greselile in alimentatie si proasta hidratare.. duc la probleme cerebrale
investigatii intestinele si ficatul
Sangele se face in INtestine si ficat.. din ce puneti DVS in farfurie si pahar
in concluzie.. Greselile in alimentatie si proasta hidratare.. duc la probleme cerebrale
investigatii intestinele si ficatul
Buna ziua, sunt Mariana Cutar, in urma cu 6 ani am avut un vertij - neuronita vestibulara am luat medrol, antiviral- aciclovir, neuromultivil, am ramas cu niste sechele ametesc, nu suport sunetele puternice este afectat nervul auditiv, am dureri de cap, nu am echilibru, spuneti-mi va rog este bun motilprednisolon as putea sa iau acum?
Va multumesc,
Va multumesc,
Am facut RMN cerebral cu substanta angio rezultatul a fost urmatorulȘ leziune demielinizanta unica 3/5, peritrigonal in stanga cu semnal intens FLAIR T2, HIPO INTENS t1, fara restrictie a difuziei. Dilatatii de spatii perivasculare Virchow- Robin la nivelul temporo-insular bilateral, cu aspect microchistic in stanga, simt arsuri puternice in cap in diverse locuri ale capului, nu suport lumina, zgomotul, sunetele puternice, sunetele puternice le atribui cuvinte, imi aud vocea in cap. Ce tratament ar trebui sa iau? Medicul neurolog mi-a recomandat milgama, aspenter, fara efect.
Va multumesc, Mariana Cutar
ca un medic sa recomande un tratament.. trebuie sa cunoasca pacientul, cel putin dupa un consult online
una este sa trateyi un vertij la o persoana de 30 de ani si 50 kg
alta este sa trateyi un vertij la 60 de ani si la 80 kg
Ce varsta, inaltime si cate KG aveti_
ce probleme diogestive aveti_
tineti regim alimentar care sa garanteye un sange fluid _-
una este sa trateyi un vertij la o persoana de 30 de ani si 50 kg
alta este sa trateyi un vertij la 60 de ani si la 80 kg
Ce varsta, inaltime si cate KG aveti_
ce probleme diogestive aveti_
tineti regim alimentar care sa garanteye un sange fluid _-
Buna ziua, am 1, 68 si 93 kg reflux esofagian, hernie hiatala de 30 mm, regim nu prea tin am inceput sa mananc mai putin si mai des, fructe, legume dar mananc si carne mai mult la gratar, lactate, nu asimilez calciul iau in fiecare zi dar imi iese mic mereu calciul ionic, hipertensiva iau tratament betaloc si atacand pentru urechi iau tanakan si thiossen si vitamine, minerale, rinita hipertrofica, spondiloza cervicala, scolioza.
Și cum doriți Dvs. Sa nu aveți vertij
Dacă la 93 de kg. Aveți intestinele și ficatul blocate de grăsimi.
Nu exista vindecare doar pe baza de pastile. Ele Nu se asimilează într-un intestin blocat de grăsimi din lactate. Margarinei. Mezeluri. Aluat și dulciuri.
Sângele ca să circule corect trebuie sa fie Fluid. Hidratat cu Apa și ceaiuri ușoare cu infuzie de 1minut. Și Fără Alimente care îngroașă sangele
Dacă la 93 de kg. Aveți intestinele și ficatul blocate de grăsimi.
Nu exista vindecare doar pe baza de pastile. Ele Nu se asimilează într-un intestin blocat de grăsimi din lactate. Margarinei. Mezeluri. Aluat și dulciuri.
Sângele ca să circule corect trebuie sa fie Fluid. Hidratat cu Apa și ceaiuri ușoare cu infuzie de 1minut. Și Fără Alimente care îngroașă sangele
Am facut RMN cerebral cu substanta angio rezultatul a fost urmatorul: leziune demielinizanta unica 3/5, peritrigonal in stanga cu semnal intens FLAIR T2, HIPO INTENS t1, fara restrictie a difuziei. Dilatatii de spatii perivasculare Virchow- Robin la nivelul temporo-insular bilateral, cu aspect microchistic in stanga, simt arsuri puternice in cap in diverse locuri ale capului, nu suport lumina, zgomotul, sunetele puternice, sunetele puternice le atribui cuvinte, imi aud vocea in cap. Ce tratament ar trebui sa iau? Medicul neurolog mi-a recomandat milgama, aspenter, fara efect.
Dar referitor la cele mentionate mai sus ce puteti sa-mi spuneti ce inseamna leziune demielinizanta unde este si dilatatii de spatii perivasculare?
Dar referitor la cele mentionate mai sus ce puteti sa-mi spuneti ce inseamna leziune demielinizanta unde este si dilatatii de spatii perivasculare?
Pierdere a tecii de mielina care inconjoara unele fibre nervoase.. Asta se întâmplă în boli autoimune...
Cauza se afla tot în intestin..
Acolo începe un conflict a sistemului imunitar cu Proteinele Animale deteriorate,. Lactate omogenizat. Carnea procesata.
Atunci organismul declanșează un mecanism de autodistrugere și ataca proteina proprie
Dvs. Aveți nevoie de un regim drastic alimentar
Hidratare. Mișcare multa.
Atunci o sa înceapă medicamentele sa acționeze. Asa ele nici nu se asimilează în intestin.
Ma contactați în privat dacă doriți
Dați clic pe denumirea cab. Și acolo găsiți adresa de mail
Cauza se afla tot în intestin..
Acolo începe un conflict a sistemului imunitar cu Proteinele Animale deteriorate,. Lactate omogenizat. Carnea procesata.
Atunci organismul declanșează un mecanism de autodistrugere și ataca proteina proprie
Dvs. Aveți nevoie de un regim drastic alimentar
Hidratare. Mișcare multa.
Atunci o sa înceapă medicamentele sa acționeze. Asa ele nici nu se asimilează în intestin.
Ma contactați în privat dacă doriți
Dați clic pe denumirea cab. Și acolo găsiți adresa de mail
Va multumesc frumos aveti dreptate am probleme cu stomacul si din aceasta cauza nu asimilez vitaminele si nutrientii.
Incer sa fac tot ce mi-ati spus.
O zi frumoasa!
Incer sa fac tot ce mi-ati spus.
O zi frumoasa!
Buna ziua, este posibil sa am Scleroza multipla? obosesc repede si am furnicaturi amorteli?
Problemele de digestie.. Alimentația incorecta... Pot duce și la boli autoimune și la boli alergice și la boli de circulație...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tiuit in urechi
- 3Tiuit in urechea stanga
- 16Neuro sau ORL?
- 5tiuit in ureche
- 6Urechi infundate si tiuit.
- 4Tiuit urechi si intepaturi.
- 1Tiuit urechi
- 1Dureri de cap puternice si stari de ameteala
- 2Hipoacuzie bilaterala- cu o singura proteza
- 1Țiuit in ureche
- 10Unde sa ma duc sa mi descoper diagnosticul
- 2Tiuit ureche
- 16Ameteala Dureri de cap ( tot capul ), stari febrile.
- 2Catar ototubar drept, rinita cronica si amigdala impinsa inafara
- 1Stari ciudate - m-a luat o ameteala mai puternica si mi se inclestau dintii
- 1Aud dar nu inteleg/disting cuvintele
- 6Tinnitus
- 4Ameteli, tinitus, dureri cap
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Amețeli și presiune in cap
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi cefalee si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: