Dureri de cap, ameteala, tremurat, atac de panica

31-08-2021
Ionela .
Nu este medic/terapeut
Ionela .
De cateva luni am niste dureri de cap foarte puternice, cateodata ma trezesc cu durere si ma simt slabita, am fost la doctori, am facut si analize de sange, sa vad daca e anemie, din cate am inteles nu e, dar ma simt ca o leguma cateodata. Am luat tot felul de pastile pt durere de cap, fara efect. De 3 săptămâni incoce am avut niste crize, am inceput sa tremur destul de tare sa ametesc sa respir greu si simteam nevoia sa beau multa apa, aveam mainile si picioarele reci plus durerea de cap... Nu e asa in fiecare zi dar cand fac o criza ma ia si asa o teama si ma panichez si plang. Au inceput sa fie mai dese si mi am facut programare la un dr. Neurolog, am avut dureri de cap si acum 5-6 ani dar mi am revenit cu vitamine, minerale, proteine din soia, chiar m au ajutat. Am spus ca si acum e la fel.. dar cand am fost la doctor neurolog mi a spus ca e epilepsie.. sau un stadiu al epilepsiei.. fara sa fac un control amănunțit doar uitându se la mn si mi a si dat tratament. Nu stiu ce sa cred, nu am luat vestea asta prea bine, nu stiu ce sa mai cred. Ar putea fi epilepsie ? Sunt sensibila la lumina puternica si stau prost si cu nervii, obosesc la orice efort..
2 comentarii
1
01-09-2021, ora 09:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sunt somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate pe net si adresati-va unui psihiatru pentru tratament. Tratamentul nu e complicat. O pastila pe zi. Exista medicamente pentru starile dv.
0
02-09-2021, ora 11:05
Ionela .
Nu este medic/terapeut
Ionela .
Doctorul la care am fost este si neurolog si psihiatru, nu mi a spus nimic de anxietate dar am avut o vaga idee, o sa fac un test, am si izbucniri de stari cand sunt fericita si dupa sunt suparata si nervoasa..Mulțumesc frumos pentru parere.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tremurături ale mâinii la tineri - cauze și boli posibile, evoluție
  •