Durere de cap de 4-5

Buna ziua
Am durere de cap de 5 luni cu ameteli si tiuit in urechii si de 1 luna a inceput si o durere la ochii.Am facut vro 4 Rmn.si un CT.la ultimul mi-a esit Doua- trei mici leziuni ( de 3-4 mm) localizat la nivelul substantei albe frontal bilateral cu topografie
subcorticala avand substrat demielinizant nespecific- de monitorizat.Am facut toate analizele la analize mia esit Elecobacteru in rest toate bune nu stiu ce sa mai fac si unde sa mai merg am fost si la vro 4 medici neurologi dar fara rezultate.Va rog datimi un sfat de urmat sau daca este vrun neurolog care a mai intalnit asta sau sa pot vb cu el.
Am durere de cap de 5 luni cu ameteli si tiuit in urechii si de 1 luna a inceput si o durere la ochii.Am facut vro 4 Rmn.si un CT.la ultimul mi-a esit Doua- trei mici leziuni ( de 3-4 mm) localizat la nivelul substantei albe frontal bilateral cu topografie
subcorticala avand substrat demielinizant nespecific- de monitorizat.Am facut toate analizele la analize mia esit Elecobacteru in rest toate bune nu stiu ce sa mai fac si unde sa mai merg am fost si la vro 4 medici neurologi dar fara rezultate.Va rog datimi un sfat de urmat sau daca este vrun neurolog care a mai intalnit asta sau sa pot vb cu el.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Sindrom vertiginos
- 2Ochii - dureri in spatele capului
- 0Dureri de cap, presiune
- 4Dureri de cap
- 11Neuritis vestibularus
- 0Senzația de ochi greu, nisip in ochi pe partea dreaptă
- 1Amețeli, oboseala, dureri de tâmplă
- 3Durerea de cap intensă
- 3Vă rog frumos am mare nevoie de un sfat - durere insuportabila de cap
- 0Dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 0Dureri de cap, presiune în urechi, amețeli și stări de oboseală
- 16Ameteala Dureri de cap ( tot capul ), stari febrile.
- 2Vă rog ajutor, dureri de cap și stări de amețeală de o săptămână
- 0Ameteli si presiune la tample si frunte
- 3Dureri de cap(tample si frunte) plus ameteli
- 9Vajait în ureche
- 0Ameteli si Durere de cap
- 1Durere de gat și senzație de gat umflat+durere de ureche stânga
Mai multe informații despre: cefalee si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: